ROC van Amsterdam
Europaboulevard 131000 CN AMSTERDAM


 in het restaurant;
 in het restaurant; huiskamerformule;
 huiskamerformule; aan de deur.
 aan de deur. sfeer;
 sfeer; aankleding van het restaurant;
 aankleding van het restaurant; kleding van het personeel;
 kleding van het personeel; op welke wijze dek je een tafel.
 op welke wijze dek je een tafel. wensen en behoeften van uw cliënten bij het eten en drinken;
 wensen en behoeften van uw cliënten bij het eten en drinken; ziektebeelden en belemmeringen;
 ziektebeelden en belemmeringen; tijdig signaleren voedingsproblemen.
 tijdig signaleren voedingsproblemen. smaakleer en menu-opbouw;
 smaakleer en menu-opbouw; invloeden van seizoen en cultuur.
 invloeden van seizoen en cultuur. samenstellen en serveren van dranken.
 samenstellen en serveren van dranken. verschillende eetculturen en voedingsgewoonten.
 verschillende eetculturen en voedingsgewoonten. belangrijkste diëten en de verschillen daartussen.
 belangrijkste diëten en de verschillen daartussen. bereiden van gerechten in het gezichtsveld van patiënten en cliënten;
 bereiden van gerechten in het gezichtsveld van patiënten en cliënten; rol van het keukenpersoneel en bedienend personeel.
 rol van het keukenpersoneel en bedienend personeel. kooktechnieken;
 kooktechnieken; opdienen en presentatietechnieken.
 opdienen en presentatietechnieken. vergroting van vakkennis voor professionele koks;
 vergroting van vakkennis voor professionele koks; koelvers koken.
 koelvers koken.