Aventus Cursussen
Laan van de Mensenrechten 5007331 VZ APELDOORN
 Luxe enkelvoudige en klassieke voorgerechten;
 Luxe enkelvoudige en klassieke voorgerechten; Speciale soepen en klassieke en trendy warme voorgerechten;
 Speciale soepen en klassieke en trendy warme voorgerechten; Primeurs en trends;
 Primeurs en trends; Complexe groenten- en aardappelbereidingen, meelspijzen en rijstgerechten;
 Complexe groenten- en aardappelbereidingen, meelspijzen en rijstgerechten; Bereidingstechnieken met vis, schaal- en schelpdieren als hoofdcomponent;
 Bereidingstechnieken met vis, schaal- en schelpdieren als hoofdcomponent; Bereidingen en gerechten met vlees, wild en gevogelte als hoofdcomponent;
 Bereidingen en gerechten met vlees, wild en gevogelte als hoofdcomponent; Bereiden van sauzen, samengestelde boters en eier- en botersauzen;
 Bereiden van sauzen, samengestelde boters en eier- en botersauzen; Workshops van wild en Japanse keuken, chocolade;
 Workshops van wild en Japanse keuken, chocolade; Bereiden van pauzedranken zoals spooms en granités;
 Bereiden van pauzedranken zoals spooms en granités; Kleinbrood en patisserie;
 Kleinbrood en patisserie; Luxe samengestelde koude en warme desserts;
 Luxe samengestelde koude en warme desserts; Vaktheorie koken warenkennis, management, menu-engineering, voedingsleer, HACCP en allergenenkennis;
 Vaktheorie koken warenkennis, management, menu-engineering, voedingsleer, HACCP en allergenenkennis; Beheer en ontvangst van keukenvoorraden, tevens keukencalculatie en kostprijscalculaties;
 Beheer en ontvangst van keukenvoorraden, tevens keukencalculatie en kostprijscalculaties; Deze cursus bevat 24 lesdagen inclusief de examendag van 7 klokuren per lesdag.
 Deze cursus bevat 24 lesdagen inclusief de examendag van 7 klokuren per lesdag.