Aventus Cursussen
Laan van de Mensenrechten 5007331 VZ APELDOORN
Luxe enkelvoudige en klassieke voorgerechten;
Speciale soepen en klassieke en trendy warme voorgerechten;
Primeurs en trends;
Complexe groenten- en aardappelbereidingen, meelspijzen en rijstgerechten;
Bereidingstechnieken met vis, schaal- en schelpdieren als hoofdcomponent;
Bereidingen en gerechten met vlees, wild en gevogelte als hoofdcomponent;
Bereiden van sauzen, samengestelde boters en eier- en botersauzen;
Workshops van wild en Japanse keuken, chocolade;
Bereiden van pauzedranken zoals spooms en granités;
Kleinbrood en patisserie;
Luxe samengestelde koude en warme desserts;
Vaktheorie koken warenkennis, management, menu-engineering, voedingsleer, HACCP en allergenenkennis;
Beheer en ontvangst van keukenvoorraden, tevens keukencalculatie en kostprijscalculaties;
Deze cursus bevat 24 lesdagen inclusief de examendag van 7 klokuren per lesdag.