Home » Cursus kok

Opleiding: Cursus kok

Bij: Aventus Cursussen

 

Aventus Cursussen

Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ APELDOORN
 

Inhoud van de cursus

Alle onderdelen zoals basisvaardigheden en technieken, daarna werk je stapsgewijs verder tot het niveau van een vakman en de vakbekwaamheidseisen die de horeca branche heeft gesteld. Deze eisen en vaardigheden zijn nodig om aan de warme en/of koude kant in een professionele keuken te kunnen functioneren.

Je leert en bereidt onder begeleiding van een (praktijk)docent de volgende items:

Enkelvoudige en samengestelde voorgerechten;
Soepen en warme voorgerechten;
Marinades en dressings;
Groenten- en aardappelbereidingen, meelspijzen en rijstgerechten;
Gerechten en bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren als hoofdcomponent;
Gerechten en bereidingen met vlees, wild en gevogelte als hoofdcomponent;
Bereiden van blanke, blonde en bruine sauzen, samengestelde boters en botersauzen;
Diverse koude en warme desserts begeleid met passende sauzen;
Vaktheorie koken warenkennis, voedingsleer, HACCP en allergenenkennis;
Beheer en ontvangst van keukenvoorraden.

Duur van de cursus

Minder dan 1 jaar

Kosten van de cursus

Nader te bepalen

Plaatsen / leslocaties

Apeldoorn - Laan van de Mensenrechten

Algemene informatie over de cursus

Deze cursus is bedoeld voor (aankomend) koks die graag vanuit de praktijk het vak willen leren. Alle onderdelen zoals basisvaardigheden en technieken, daarna werk je stapsgewijs verder tot het niveau van een vakman en de vakbekwaamheidseisen die de horeca branche heeft gesteld. Deze eisen en vaardigheden zijn nodig om aan de warme en/of koude kant in een professionele keuken te kunnen functioneren.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
EcE2C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren