Home » Scrum Master | PSM1

Opleiding: Scrum Master | PSM1

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Algemene informatie over de cursus




Tijdens de cursus Scrum Master – PSM I slaan we de brug tussen theorie en praktijk. U leert de methode zo effectief mogelijk in te zetten. Na het volgen van deze tweedaagse training training bent u klaar voor het Professional Scrum Master I examen.


Door het toepassen van de Agile-werkwijze bent u in staat om effectiever en efficiënter software te ontwikkelen. Hierdoor levert u sneller software op en heeft u meer inzicht in de voortgang van het project. De aanpak van onze training is Scrum proof. De training is opgedeeld in cycli (iteratief, ook wel sprints genoemd), opbouwend in de functionaliteit van het product (Incrementeel) en vol eigen terminologie.


De nadruk ligt op de best practices en het samenwerken in kleine teams. Dit doen we via verschillende opdrachten die teamwork en zelforganisatie stimuleren.


Examen

De cursus bereidt u voor op het officieel erkende examen Professional Scrum Master – PSM 1, dat bij Scrum.org kan worden afgelegd. Vóór het examen kunnen bij Scrum.org kosteloos twee assessments worden geoefend:

  • Scrum open;
  • Professional Scrum Master open.




De examenduur is 60 minuten. Het examen bestaat uit 80 vragen (multiple choice, multiple answer en true/false). De vereiste score is 85%. Het examen is Engelstalig.


Meer informatie over het examen vindt u bij Scrum.org. De kosten van het examen (€ 250,00) zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.


Lesmateriaal en lunch zijn bij de training inbegrepen.
Doelgroep

De training is specifiek opgezet voor projectmanagers, business analisten, software architecten, designers, ontwikkelaars en iedereen die wil begrijpen wat de mogelijkheden zijn door toepassing van Scrum.

Voorkennis

Leesvaardigheid Engels is vereist; enige ervaring met ontwikkeltrajecten is nuttig.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de training kunt u deelnemen aan het officieel erkende examen Professional Scrum Master - PSM 1. De examenkosten bedragen € 250,00 en zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
365c6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren