Home » Oracle Database SQL Fundamentals

Opleiding: Oracle Database SQL Fundamentals

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Algemene informatie over de cursus




SQL is de vraagtaal die communicatie met een relationele database mogelijk maakt. Communicatie met een Oracle database gebeurt met behulp van Oracle's implementatie van de taal SQL, namelijk SQL Developer.


In de cursus Oracle Database SQL Fundamentals maken we gebruik van dit interactieve hulpmiddel om met een Oracle database te communiceren. Eerst geven we een introductie in Oracle en de verschillende Oracle hulpmiddelen. Daarna gaan we in op SQL en Oracle SQL in het bijzonder waarbij extra aandacht wordt besteed aan het gestructureerd schrijven van SQL statements. Deze training is geschikt voor iedereen die versie 11g en hoger gebruikt. Versie afhankelijke features worden specifiek aangegeven.


Het doel van deze Oracle SQL cursus is het in staat zijn volledig zelfstandig SQL-statements te schrijven die met SQL Developer kunnen worden uitgevoerd.


Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor startende database beheerders, startende applicatie ontwikkelaars of andere onervaren automatiseerders die met (Oracle) SQL gaan werken.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist. Algemene kennis van systeemontwikkeling en databases is bevorderlijk voor een goede begripsvorming.

Duur

De duur van deze cursus is vijf dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D45aA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren