Home » VBA Programmeren in Word

Opleiding: VBA Programmeren in Word

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Algemene informatie over de cursus




Tijdens de cursus VBA – Programmeren in Word leert u hoe u binnen MS Word uw werkomgeving efficiënt en gebruikersvriendelijk kunt inrichten. U kunt hierbij denken aan zaken zoals eigen dialoogvensters, dynamische menu’s en werkbalken.


De aanpassingen die u heeft leren maken gaan veel verder dan de standaardoplossingen die Word biedt. U kunt na deze VBA-cursus sjablonen maken en onderhouden, die volledig zijn toegespitst op uw huisstijl.


Voorafgaand aan deze cursus zal een van onze VBA-docenten telefonisch contact opnemen om uw wensen met betrekking tot de inhoud, duur, etc. van deze cursus te bespreken. Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Wanneer u in uw organisatie te maken krijgt met de ontwikkeling en het onderhoud van de huisstijl binnen Word, is dit voor u de juiste cursus.

Voorkennis

De deelnemers dienen gevorderde kennis van Word te hebben. Twijfelt u over dit laatste, neem dan contact met ons op. Onze docenten kunnen u adviseren.

Duur

Afhankelijk van de voorkennis op het gebied van VBA en uw wensen met betrekking tot de inhoud is de duur van deze training twee of drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze cursus ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
432eF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren