Home » VBA programmeren in Access

Opleiding: VBA programmeren in Access

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Algemene informatie over de cursus




Gedurende de training Programmeren in Access met VBA raakt de deelnemer vertrouwd met het programmeren met Visual Basic for Applications (VBA) binnen Microsoft Access. De nadruk ligt op het begrip van de specifieke objecten (bibliotheek) van Access, waardoor u leert hoe u Access precies kunt aansturen vanuit uw eigen VBA-programmacode (macro's).


U leert tijdens deze cursus onder andere hoe u uw eigen dialoogvensters, invoegtoepassingen (add-ins), functies en menu's maakt. Tijdens deze intensieve training is voldoende ruimte om uw specifieke wensen te behandelen.


Deze training in VBA wordt klassikaal gegeven. De docent leidt u langs de vele mogelijkheden van deze programmeertaal. Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.


Wanneer u deze training samen met een of meerdere collega’s wilt volgen, is het mogelijk om deze opleiding als een maatwerkcursus bij u op locatie te organiseren. Dit is bij twee deelnemers zelfs een goedkopere optie dan de klassikale training.
Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die zich verder wil bekwamen in het programmeren met VBA voor Access, met als doel krachtige functionaliteit toe te voegen aan de Access-omgeving en veelvoorkomende taken te automatiseren.

Voorkennis

De deelnemers dienen een (relationele) database in Access te kunnen maken.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze training een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
52601 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren