Home » SketchUp Basis

Opleiding: SketchUp Basis

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

rotterdam

Algemene informatie over de cursus




Tijdens de cursus SketchUp Basis worden de basisprincipes van het tekenen met SketchUp behandeld. Stap voor stap wordt ingegaan op de commando's en opties, waardoor inzicht wordt verkregen in de structuur en mogelijkheden van de software.


SketchUp Pro maakt het mogelijk om ieder vlak of iedere rand van een 3D object eenvoudig vast te pakken en te verslepen. Met Push/Pull kan de gebruiker ook 2D-vlakken omzetten in 3D. Meer dan een extrude aangezien elke rand weer kan worden geduwd of uitgetrokken. Intelligente interferentie zoekt automatisch snijvlakken en opvullingen voor correcte 3D-geometrie.


Nadruk ligt tijdens de SketchUp basistraining op het goed en zo professioneel mogelijk opzetten van de 3D-tekeningen. Juist gebruik van groepen, componenten en tags. Wij stemmen de training altijd af op de cursisten en hun vakgebieden, daardoor blijft de training zeer inspirerend en juist door het vakgerichte afgestemde onderwijs is de training zo terugverdiend en leuk om te volgen.


Het pakket wordt door het gebruiksgemak ook gebruikt door de ''bazen'' van architectenbureaus om ontwerpen te visualiseren. De schaduwstudies via SketchUp worden zelfs meermalen tijdens welstandvergaderingen gebruikt als bewijs dat bepaalde omliggende woningen NIET in de schaduw zullen vallen door het nieuwe ontwerp.


Een visualisatie van een ontwerp is klaar in minuten i.p.v. in uren. De kleuren en texturen zijn interactief in het model in te stellen. Wij leren u graag de basiskennis van SketchUp.


Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die wil leren tekenen met SketchUp.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen. Wel verwachten wij dat de cursisten computervaardig zijn.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt vijf cursisten.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
63307 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren