Home » PRINCE2 Practitioner (via e-learning)

Opleiding: PRINCE2 Practitioner (via e-learning)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus




PRINCE2 is inmiddels voor elke professionele projectmanager een onmisbaar stuk gereedschap. PRINCE2 is een methode die transparantie en een gestructureerd verloop van uw project bevordert en daarmee de kans van slagen van het project vergroot. Bovendien zijn de internationaal erkende PRINCE2-certificaten vaak een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor projectmanagementopdrachten.


PRINCE2 kan u ondersteunen in het succesvol voorbereiden, uitvoeren en afsluiten van uw projecten. In de PRINCE2-projectmanagementmethodiek vindt u 'best practices' ten aanzien van de te gebruiken documenten c.q. rapportages en plannen, een effectieve rolverdeling binnen het project, gestructureerde processtappen, slimme technieken en allerlei instrumenten.


Een misverstand is dat PRINCE2 alleen voor ICT-projecten geschikt zou zijn; PRINCE2 is geschikt voor het projectmanagement in allerlei projecten. Daarbij is PRINCE2 geschikt voor kleine en grote projecten, voor overheidsprojecten en commerciële projecten.


Tijdens de cursus PRINCE2 Practitioner (via e-learning) leert u om PRINCE2 in projecten toe te passen. De cursus verschaft de deelnemer inzicht in de samenhang van de diverse PRINCE2-principes, -thema's en -processen. Daarnaast komen algemene projectmanagementtechnieken aan de orde.


De cursus betreft zelfstudie. U kunt zelf bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Deze leervorm is met name geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben. Dit vraagt natuurlijk wel enige zelfdiscipline.


De zelfstudie bevat het volledige PRINCE2 compact e-book, vele video's en oefeningen om er optimaal voor te zorgen dat u zich de lesstof eigen maakt. Ook bevat de cursus de populaire ExamTrainer, waarmee u uitgebreid kunt oefenen met vragen zoals u die ook op het examen kunt verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact uw studieresultaten bij, zodat u op basis van deze resultaten kunt bepalen wat u nog moet doen om klaar te zijn voor het examen.


Met een succesvolle afronding van deze opleiding bent u in het bezit van een in het binnen- en buitenland hoog aangeschreven projectmanagementdiploma.


Kortom: veel begeleiding om van uw cursus een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! (Vraag naar de voorwaarden.)


Persoonlijke begeleiding


Als extra optie bieden wij bij deze e-learningcursus de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die u persoonlijk begeleidt. Onze ervaren trainer kan met u de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kunt u eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken.


Het contact met de trainer verloopt online of via de telefoon. Hiervoor is drie uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.


Wilt u meer informatie over onze persoonlijke begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Accredited training is provided by Lagant, AXELOS-International Training Organisation.
Doelgroep

De zelfstudie is geschikt voor iedereen die zich, na PRINCE2 Foundation, verder wil verdiepen in de toepassing van projectmanagement en PRINCE2. Van de deelnemers wordt ervaring als projectleider verwacht.

Voorkennis

Om het PRINCE2 Practitioner examen te kunnen afleggen, moet u beschikken over een geldig PRINCE2 Foundation certificaat of een certificering in IPMA D (of hoger).

Duur

Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. U heeft zes maanden de tijd om de cursus af te ronden. Wilt u graag langer toegang tot uw zelfstudie? U kunt eenvoudig twee maanden extra tijd bijboeken. De kosten hiervoor bedragen € 105,00.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van de cursus kunt u deelnemen aan het PRINCE2 Practitioner-examen. De examenkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
87Cd6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren