Home » Python Programmeren Basis

Opleiding: Python Programmeren Basis

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Algemene informatie over de cursus







De cursus Python Programmeren Basis behandelt de verschillende aspecten van het programmeren in Python. U leert omgaan met de uitgebreide Python-standaardbibliotheek waardoor u al snel complexe programma’s kunt bouwen.











Tijdens de cursus komen aan de hand van praktijkvoorbeelden verschillende onderwerpen aan bod. U zult leren hoe een project opgesteld kan worden, waarbij u gebruikt maakt van zelfgeschreven-, third-party- en built-in modules. In deze projecten zult u werken met lokale gegevens en krijgt u voorbeelden te zien van het verkrijgen van data via het internet (API’s). Gegevens zullen eerst worden opgeslagen in Python-collecties (lijsten en dictionaries), waarna ook aandacht zal zijn voor Object Oriënted Programming en de veelgebruikte module Pandas. Om crashes tijdens het uitvoeren van python programma’s te voorkomen, zult u ook leren hoe u fouten met behulp van exceptions kunt afvangen.


Na afloop van deze cursus bent u klaar voor het programmeren in Python. Wilt u nog verder leren? Dan zijn de cursussen Python Programmeren Gevorderd of Data science met Python een mooi vervolg op deze cursus.








Deze cursus bieden wij ook aan in de Engelse taal.


Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor programmeurs, die zich de veelzijdige taal Python eigen willen maken.

Voorkennis

Voor het volgen van de cursus is enige programmeerervaring vereist. Het maakt daarbij niet uit of u ervaring heeft opgedaan met een taal die gecompileerd wordt (zoals C, Pascal of Java), of met een scriptingtaal (sh, awk). Belangrijk is vooral dat u in staat bent om op algoritmisch niveau een probleem aan te pakken. Praktische ervaring met objectgeoriënteerde talen is niet noodzakelijk, maar zeker een pre. Wanneer u geen programmeerervaring heeft, verwijzen wij u graag naar onze cursus Python voor beginnende programmeurs.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
07160 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren