Home » TMAP Quality for cross-functional teams (inclusief examen)

Opleiding: TMAP Quality for cross-functional teams (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

utrecht,eindhoven,nieuwegein,baarn

Algemene informatie over de cursus




In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. TMAP ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan ‘built-in quality’, hetgeen verder gaat dan testen alleen.


De cursus TMAP Quality for cross-functional teams biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.


De training neemt u in drie dagen mee in testen in cross-functionele teams. Korte inleidingen worden gevolgd door relevante oefeningen. Ook is er voldoende ruimte voor het delen van ervaringen met andere deelnemers. Tijdens de training wordt ook geoefend met examenvragen.


Deze training is gebaseerd op het boek Quality for DevOps teams en de TMAP body-of-knowledge.


De onderstaande afbeelding toont de 2020 TMAP certificeringen en laat zien dat de TMAP Quality for cross-functional teams de basis legt voor de andere twee certificeringen TMAP High-performance quality engineering en TMAP Organizing built-in quality at scale.


De cursusprijs is inclusief examen, lesmateriaal, koffie, thee en lunch.



Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die werkt in of met high-performance IT delivery teams (zoals DevOps en Scrum), zoals business analisten, product owners, ontwikkelaars, beheerders, quality engineers, testers, gebruikers, scrum masters, agile coaches, release train engineers etcetera.

Voorkennis

Voor deze TMAP training is basiskennis van informatietechnologie, werken in teams en ervaring met een agile manier van werken vereist.

Duur

De cursus duurt drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt 12 personen.

Certificaat

Deze cursus wordt afgesloten met een examen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1a1dF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren