Home » TMAP Organizing built-in quality at scale (inclusief examen)

Opleiding: TMAP Organizing built-in quality at scale (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,utrecht,den haag

Algemene informatie over de cursus




Het organiseren van QA & testen vereist het orkestreren, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. De cursus TMAP Organizing built-in quality at scale traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn in de benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen eigenaarschap te nemen van kwaliteit.


De training TMAP Organizing built-in quality at scale neemt u in drie dagen mee in het organiseren, structureren en schalen van het IT delivery-proces. Korte inleidingen worden gevolgd door relevante oefeningen. Ook is er voldoende ruimte voor het delen van ervaringen tussen de deelnemers. Tijdens de training oefent u ook examenvragen.


Deze training is gebaseerd op het boek Quality for DevOps teams en de TMAP body-of-knowledge.


Onderstaande afbeelding toont de 2020 TMAP-certificeringen. Te zien is dat de TMAP Quality for cross-functional teams de basis legt voor de andere twee certificeringen: de TMAP Organizing built-in quality at scale en de TMAP High-performance quality engineering.


Naast het examen zijn lesmateriaal, koffie, thee en lunch bij de cursus inbegrepen.


 



Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van high-performance IT delivery, zoals DevOps en Scrum: scrum masters, agile coaches, release train engineers, testmanagers, testmasters, QA-professionals, testers, business analisten, product owners, ontwikkelaars, quality engineers, gebruikers, beheerders, etc.

Voorkennis

Voor deze training is basiskennis over informatietechnologie, werken in teams en een Agile-manier van werken vereist. Er zijn geen specifieke certificeringen vereist, maar we adviseren ten zeerste om eerst het certificaat TMAP Quality for cross-functional teams te behalen.

Duur

De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

De training wordt afgesloten met een examen. De examenkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9b1b7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren