Home » WordPress Bootcamp

Opleiding: WordPress Bootcamp

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Algemene informatie over de cursus




De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Potentiële klanten maken via uw website wellicht voor het eerst kennis met uw bedrijf en (potentiële) klanten kunnen op uw website allerlei relevante informatie vinden.


Tijdens de WordPress Bootcamp leert u hoe u uw idee van een website kunt omzetten in een werkende WordPress-website. Na het volgen van de cursus bent u in staat om een WordPress-website op maat te creëren, beheren en onderhouden.


Wanneer u al een tijdje met WordPress werkt, komen er wellicht nieuwe ideeën en wensen naar boven met betrekking tot lay-out en opmaak van de website. Tijdens de training bouwt u stap voor stap uw eigen website met uw eigen (huis)stijl en lay-out. Uiteraard wordt ook stil gestaan bij het verbeteren en beveiligen van de website.


Tot slot krijgt u basistechnieken uitgelegd, waarmee u de vindbaarheid van uw website kunt verhogen. Na afloop gaat u sowieso met veel ’tips & tricks’ naar huis.
Doelgroep

De cursus is geschikt voor iedereen die een eigen website wil bouwen en/of beheren, zonder gebruik te hoeven maken van 'code' of andere diepgaande technische kennis. Zonder daarbij afhankelijk te zijn van webdesigners en/of programmeurs.


Voorkennis

Er is geen specifieke (technische) kennis vereist. Wél zijn basis computervaardigheden een must.

Duur

De cursus duurt drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
48794 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren