Home » opleiding Train de Trainer

Opleiding: opleiding Train de Trainer

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Train de Trainer opleiding


 Tijdens de Train de Trainer opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is een goede training?
  • Van programma naar trainingsopbouw
  • Trainingsvaardigheden
  • Demonstreren
  • Rollenspellen
  • Groepsprocessen
  • Jezelf als instrument en afronding




 


Inclusief praktijkdag!



Naast het bovenstaande studieprogramma wordt op een centrale locatie 1 praktijkdag aangeboden om de geleerde kennis en vaardigheden verder in groepsverband te trainen.


 


De perfecte voorbereiding op een carrière als trainer



De Train de Trainer opleiding is een uitgebreide training die je voorbereidt op een professionele carrière als trainer. Je zult een diepgaand begrip ontwikkelen van hoe mensen leren, groepsdynamische processen begrijpen en verschillende werkvormen kunnen toepassen. Of je nu een startende trainer bent of al ervaring hebt, deze opleiding zal je kennis vergroten en je trainingsvaardigheden verfijnen.


 


Na het afronden van de Train de Trainer opleiding



Na succesvolle afronding van de Train de Trainer opleiding ben je klaar om als professionele trainer aan de slag te gaan. Je zult weten hoe je gestructureerde en motiverende trainingen kunt ontwikkelen en overbrengen en je zult beschikken over praktische tools zoals rollenspellen om deelnemers te laten oefenen. Bovendien krijg je inzicht in groepsprocessen en ontwikkel je jezelf als trainer.


 


Behaal je diploma en ga vol vertrouwen aan de slag!



Met je diploma in de hand kun je vol vertrouwen de trainerswereld betreden en kun je waardevolle didactische trainingen opzetten en geven die mensen helpen groeien en leren.


De Train de Trainer opleiding is de ideale springplank voor een boeiende en lonende carrière als professionele trainer.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


Voor de opleiding Train de Trainer staat een studieduur van 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf869,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief praktijkdag,Met persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursus



Train de Trainer opleiding: ontwikkel je tot professioneel trainer


Professioneel trainen is een vak. Deze Train de Trainer opleiding biedt jou daarom een scala aan technieken, kennis en oefensituaties aan die je helpen om een professionele trainer te worden. Je leert een volledige training te ontwikkelen, van klantvraag tot programma.


 Vergroot jouw kennis van hoe mensen leren, krijg inzicht in groepsdynamische processen en leer verschillende werkvormen toepassen met deze Train de Trainer opleiding. Zo maak je van al jouw trainingen een succes!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief praktijkdag 
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Ondersteuning van informatieve en leerzame instructievideo's
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent


 


Maak werk van jouw ambitie om trainer te worden



Is het jouw ambitie om van het trainersvak je beroep te maken en wil je hiervoor graag een diploma op zak hebben? Dan is de Train de Trainer opleiding geschikt voor jou!


Deze opleiding is bedoeld voor zowel een beginnende trainer als voor trainers die al de nodige kennis bezitten en die verder getraind willen worden op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van een training.




Word professioneel trainer en behaal je diploma




De opleiding heeft als doel om je kennis te vergroten en vaardigheden te ontwikkelen met betrekking tot het trainen van groepen. Ook leer je in deze Train de Trainer opleiding hoe je jouw professionaliteit als trainer verder verhoogt. Een goede trainer word je namelijk niet zomaar. Aan het eind van deze opleiding mag je met trots je diploma aan iedereen laten zien. En kun je succesvol aan de slag als trainer.


 


Hoe is een goede training opgebouwd?



Je leert in de Train de Trainer opleiding hoe je kennis en vaardigheden op een gestructureerde, begrijpelijke en motiverende manier overdraagt aan anderen. Je ontdekt wat een goede training is, hoe die is opgebouwd en je doet de nodige trainingsvaardigheden op. Ook leer je hoe je een demonstratie geeft aan een groep.


 


Krijg praktische handvaten met deze Train de Trainer opleiding



Tijdens de opleiding ga je daarnaast aan de slag met rollenspellen. Je leert hoe je de deelnemers aan een training door middel van rollenspellen laat oefenen met de te leren vaardigheid. Zo krijg je praktische handvaten die je kunt gebruiken in jouw trainingen. Daarnaast verdiep je je tijdens de opleiding Train de Trainer in groepsprocessen en in jouw eigen rol als trainer.


 


Inclusief talloze leerzame instructievideo’s én praktijkdag



De lessen worden ondersteund door informatieve en leerzame instructievideo’s. Tijdens een interactieve praktijkdag in groepsverband ga je zelf aan de slag met de geleerde theorie. Na de opleiding Train de Trainer weet jij hoe je een didactisch sterke training opzet!


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
964c0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren