Home » Teammanager / Projectmanager (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Opleiding: Teammanager / Projectmanager (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma
Beroepsopleiding KBC in 1 of 1,5 jaar;- Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning);- Optioneel extra modules behalen;- Een gewaardeerd instituutsdiploma bij sollicitaties;- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;- Gemotiveerde medestudenten;- Docenten uit de praktijk;- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;- Aanvang en einde colleges buiten spits;- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt je het verschil !Een beroepsopleiding is heel geschikt wanneer je naar een ander werkveld wilt overstappen, of jezelf verder wilt kwalificeren binnen de huidige functie. Wanneer je reeds een mbo4-opleiding of hbo-opleiding hebt afgerond, is het niet nodig opnieuw een mbo-examenprogramma te volbrengen om het werk- en denkniveau aan te tonen; juist ook dan is een beroepsopleiding van het Kronenburgh Business College een goede optie.De Beroepsopleidingen van het Kronenburgh Business College komen voor een groot deel overeen met onze Deeltijd mbo4-opleiding. Echter je hoeft geen BPV (stage)-opdrachten te maken, geen opdrachten ?Loopbaan Burgerschap? te maken, geen keuzedelen te volgen en geen examen (proeve van bekwaamheid) te doen. Het programma omvat alleen de beroeps specifieke modules; de generieke modules (Nederlands, Engels en Rekenen) zijn optioneel. Je hoeft ook niet werkzaam te zijn in een voor de opleiding relevante functie (baan). Je kunt altijd nog besluiten om er alsnog een mbo-diploma van de maken. Je ontvangt bij een succesvolle afronding het Kronenburgh Business College instellingsdiploma.

Opleidingsduur

41 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 4984
Studiemateriaal: EUR 310

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?



Door deze beroepsopleiding te volgen, investeer je flink in jezelf. Je gaat je managerial vakkennis en skills verder ontwikkelen. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Maar nu wil je een andere richting op met je carrière: verder richting leidinggeven. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Teammanager / Projectmanager KBC4 van het Kronenburgh Business College. Ook kun je extra diploma's behalen via de Associatie.



De teammanager of projectmanager voert leidinggevende taken uit, meestal naast zijn reguliere vakbekwame werkzaamheden. Hij is in staat om anderen aan te sturen, invloed uit te oefenen, zaken te regelen en situaties naar zijn hand te zetten, durft beslissingen te nemen en te delegeren. Hij weet te luisteren naar (klant)vragen en weet samenwerken te stimuleren.



(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B0A31 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren