Home » Intercedent (SEU)

Opleiding: Intercedent (SEU)

Bij: IPD Opleidingen

Inhoud van de cursus

Tijdens het eerste deel van de opleiding zorgen we er voor dat u al in 11 lesdagen helemaal klaar bent voor het examen van de Stichting Examens Uitzendwezen (SEU). Voor het examen zijn alleen de lessen Intercedent 1 (I1) en Intercedent 2 (I2) van belang. U bent dus heel snel klaar voor het examen (zie rooster).
Tijdens het tweede deel van de opleiding krijgt u maar liefst drie extra onderdelen.
Als eerste extra onderdeel krijgt u de unieke praktijktraining om te leren werken met de standaardsoftware APM voor de branche.
De laatste twee onderdelen bestaan uit een korte opleiding Marketing 4.0 en een uitgebreide training Bachelorvaardigheden.

Deel 2 van uw studie neemt slechts 9 lesdagen in beslag en zorgt voor nog meer promotiekans op de arbeidsmarkt!

Waarom kiezen voor IPD? Bij IPD krijgt u heel veel extra’s:
• De IPD-ELO is de elektronische leeromgeving waarmee u gemakkelijk op afstand kunt communiceren over al uw vragen met uw klasgenoten en uw leraar.
• Extra gratis examentrainingen worden georganiseerd in Utrecht. Deze extra examentrainingen mag u net zolang volgen totdat u het examen heeft behaald (dat is meestal niet vaak nodig omdat onze kandidaten meestal meteen slagen voor de examens).
• Carrièredagen/Netwerkdagen. Er worden regelmatig netwerkdagen georganiseerd waarbij werkgevers en IPD-studenten elkaar ontmoeten. Ons Carrièreteam spant zich in om alle IPD-leerlingen die dat willen aan een goede baan te helpen.
• Gecertificeerde docenten. IPD toetst ieder jaar of de docenten goed genoeg zijn om les te mogen geven. Alleen docenten die hebben aangetoond op een goede manier les te kunnen geven staan voor de klas.

Duur van de cursus

20 lessen

Kosten van de cursus

Bel met onze studieadviseurs voor gratis studieadvies en de meest actuele prijzen.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Het beroep van intercedent is leuk en communicatief ! Een intercedent brengt werkgever en werknemer bij elkaar en hebben altijd intensief contact. Intercedenten begrijpen dus goed wat werkgevers nodig hebben aan nieuw talent. Intercedenten maken vaak snel de overstap naar een HRM –afdeling om daar leiding te geven aan de werving en selectie van de werkgever. Er zijn veel intercedenten die binnen een jaar al leidinggevend worden binnen het eigen filiaal. Er is al lang veel werk voor gediplomeerde intercedenten. Het beroep intercedent staat op de kansberoepenlijst van het UWV. (UWV verwacht dus dat er in de komende jaren nog een flink tekort aan intercedenten blijft).

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
62Fe8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren