Home » Fiscale werkzaamheden in de prakijk

Opleiding: Fiscale werkzaamheden in de prakijk

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

Programma
Het lesprogramma bestaat uit:
• Inkomstenbelasting particulieren
• Inkomstenbelasting ondernemers
• Vennootschapsbelasting
• Loonheffingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen vereisten

Duur van de cursus

Totaal 18 lesavonden inclusief examen, Maandag of dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Startdatum: 10 of 11 september 2018

Kosten van de cursus

€ 940,-
Prijzen zijn exclusief examengeld en lesmateriaal.

Lesmateriaal
€ 37,50

Bijzonderheden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bieke Kruip: [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar: [stuur een e-mail]

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Deze cursus is vooral praktisch gericht op het doen van verschillende soorten belastingaangiftes (inkomstenbelasting particulieren, inkomstenbelasting voor ondernemers zoals ZZP-ers en eenvoudige vennootschapsbelastingaangifte), ook komt de basis van loonberekening aan de orde.
De taken met betrekking tot fiscale werkzaamheden in de beroepspraktijk bouwt op van eenvoudige aangiftes tot meer complexe aangiftes in de inkomstenbelasting. Waarbij verschillende vormen van inkomsten, eigen woning, aftrekposten, sparen en beleggen en aanmerkelijk belang aan de orde komen.
Bij inkomstenbelasting ondernemers komt aan de orde welke kosten wel, of niet, of beperkt afgetrokken mogen worden. Ook de auto van de zaak, woning van de zaak en investeringsaftrek en ondernemersaftrek komen aan bod.

Binnen de vennootschapsbelasting wordt vooral gekeken hoe de winst wordt vastgesteld en welke kosten wel en niet mogen worden opgevoerd.

Er wordt gebruik gemaakt van het aangifteprogramma inkomstenbelasting van de belastingdienst en het aangifteprogramma van Reed(Elzevier) voor de vennootschapsbelasting.

Voor wie?
Voor iedereen die praktische vaardigheden wil opdoen om aangiftes te verzorgen voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en kennis en vaardigheden wil opdoen m.b.t. loonberekeningen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F2C12 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren