Home » Gespecialiseerd kok (warm & koud)

Opleiding: Gespecialiseerd kok (warm & koud)

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

De opleiding tot gespecialiseerd kok is praktisch gericht. Lessen worden o.a. vormgegeven door de expert van het vakgebied. Vooral door veel te doen en te oefenen doorloopt u deze opleiding gegarandeerd met enthousiasme en plezier.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U moet in het bezit zijn van een kok niveau 3 diploma. Het is alleen zťťr wenselijk dat de geleerde technieken en vaardigheden ook met enige regelmaat in de praktijk worden toegepast om zodoende een noodzakelijke routine op te bouwen. U dient dus minstens 16 uur per week werkzaam te zijn in de keuken van een restaurant of instelling.

Duur van de cursus

35 lessen (incl. examen) van 5 klokuren

Kosten van de cursus

De kosten bedragen € 4.500,-

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Als gespecialiseerd kok bereidt u bijzondere, creatieve of luxe gerechten en u organiseert de werkzaamheden die in de keuken plaatsvinden.
U bewaakt de kwaliteit van de gemaakte gerechten of onderdelen daarvan en zorgt ervoor dat deze aan de verwachtingen van de gasten voldoen. U bent ook verantwoordelijk voor het inkopen van ingrediŽnten en producten en het verwerken daarvan. Een andere taak is het samenstellen en vormgeven van de menukaart. U functioneert op hoog niveau en werkt snel. Binnen deze taken werkt u in nauwe samenwerking met uw leidinggevende. Tot slot helpt u ook nieuwe en/of lerende medewerkers en geeft u leiding aan de medewerkers binnen uw afdeling/partie.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1d5a8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren