Home » Combitraining HygiŽnecode, HACCP en Allergenen voor leidinggevenden

Opleiding: Combitraining HygiŽnecode, HACCP en Allergenen voor leidinggevenden

Bij: Summa College

 
 

Inhoud van de cursus

Tijdens de eendaagse combitraining leert u hoe u met bederfelijke eet- en drinkwaren om moet gaan en hoe u de verplichte HygiŽnecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen. Ook leert u hoe u uw gasten moet informeren over de aanwezigheid van allergenen in uw voedingsmiddelen en in uw gerechten en hoe u dit schriftelijk moet vastleggen in uw voedselveiligheidsplan. Onderwerpen die zoal aan bod komen, zijn:

HACCP-Allergenen Wetgeving
HACCP bedrijfsbeleid-Allergenenbedrijfsbeleid
Ontvangst goederen
Opslag goederen
Bereiding gerechten/dranken
Presentatie gerechten/dranken
Reinigingsprocessen
Wettelijke verplichte vermelding 14 allergenen
Risico van voedselbesmetting, voedselintolerantie en voedselallergie
Receptuurbeheer, productdatabasebeheer en samenstellen wettelijke informatievoorziening
Registratieformulieren HACCP
Informatievoorziening Allergenen aan gasten

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

€ 325,00 inclusief lesmateriaal en certificering.

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Het zal je maar gebeuren, je wordt aansprakelijk gesteld, omdat je voedselveiligheidsplan niet in orde is. De aansprakelijkheid voedselintolerantie/allergie en optimale hygiŽne is namelijk de verantwoordelijkheid voor de (horeca)ondernemer.
Dit probleem is in ťťn dag te voorkomen met de Combitraining HygiŽnecode, HACCP en Allergenen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2152A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren