Home » Stoelmassage

Opleiding: Stoelmassage

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 1 college van 8 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Massagemethodieken
  • Wat zijn de belangrijke energetische punten?
  • Hoe kan je de schedel, nek en hals het beste behandelen?
  • Geef je klanten hun energie terug

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een opleiding Stoelmassage, waarbij je in korte tijd alles leert wat je moet weten over Stoelmassage? Wil jij genieten van de beste opleiding tegen de scherpste prijs? En wil je college krijgen van doorgewinterde professionals uit het vak? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld!
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Na het afronden van de opleiding, kun je o.a.:

  • Starten als Masseur in een spa of beautysalon
  • Je eigen massagesalon openen
  • Stoelmassages verzorgen bij bedrijven of tijdens evenementen
  • Anderen verwennen met een heerlijke massage

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
Ben jij op zoek naar een leuke, praktijkgerichte opleiding Stoelmassage? Wil je college volgen bij een professionele docent die je in één dag alles leert wat je moet weten over Stoelmassages ? En wil je dat allemaal doen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben je bij NHBO aan het juiste adres! Schrijf je direct in voor onze opleiding Stoelmassage!
Heb je interesse in professionele anti-stressmassages? Wil je graag familie, vrienden of klanten laten genieten van een wellnessbehandeling? Ben je op zoek naar een bijverdienste zonder te moeten investeren? Wil je graag leren hoe je iemand thuis, op kantoor of in je praktijk kan laten ontspannen? Volg dan deze professionele opleiding Stoelmassage bij NHBO! Je volgt 1 college van 8 uur bij een ervaren Masseur. Maak van je hobby je beroep!
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Daarbij studeer je altijd tegen de beste prijs!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ab5a9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren