Home » Spa Pedicure

Opleiding: Spa Pedicure

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 1 college van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe kan je de voeten het best scrubben?
  • Hoe geef je een deugddoende en ontspannende voetmassage?
  • Hoe verzorg je een professionele spa pedicure?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een opleiding Spa pedicure, waarbij je in korte tijd alles leert wat je moet weten over Spa pedicure? Wil jij genieten van de beste opleiding tegen de scherpste prijs? En wil je college krijgen van doorgewinterde professionals uit het vak? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld!
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Na het afronden van de opleiding, kun je o.a.:

  • Aan de slag als pedicure in de spa
  • Pedicure aanbieden in je spa

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
Ben jij op zoek naar een leuke, praktijkgerichte opleiding Spa pedicure? Wil je college volgen bij een professionele docent die je in één dag alles leert wat je moet weten over Spa pedicure ? En wil je dat allemaal doen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben je bij NHBO aan het juiste adres! Schrijf je direct in voor onze opleiding Spa pedicure!
Mooi verzorgde en soepel aanvoelende voeten krijg je met een spa-pedicure. In deze klassikale opleiding van 1 college van 4 uur leer je er alles over. Belangrijk zijn onder meer het reinigen van de voeten, een peeling, een maskertje en een verzorgende massage. Ben je geïnteresseerd in het verzorgen en verwennen van voeten en nagels? Werk je in de wellness- of beautysector en wil je jouw klanten een weldadige voetverzorging aanbieden? Wil je je vriendinnen verwennen met een heerlijke spa pedicure? Kies dan nu nog voor de opleiding Spa Pedicure van NHBO!
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Daarbij studeer je altijd tegen de beste prijs!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A8D9A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren