Home » Interieurstylist

Opleiding: Interieurstylist

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 9 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • De beginselen, zoals een ruimte opmeten
 • Een overzicht van belangrijke interieurstijlen ter inspiratie
 • Een moodboard maken om je ideeën te presenteren
 • Het gebruik van kleur in een interieur
 • Leren werken met verschillende materialen
 • Omgaan met elektriciteit, verlichting en de integratie van gadgets in huis
 • Praktische tips om te starten als interieurstylist

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding Interieurstyling, waarbij je in korte tijd een erkend diploma behaalt? Wil je na het behalen van dat diploma direct inzetbaar zijn of aan de slag kunnen als zelfstandig ondernemer? Wil jij genieten van de beste opleiding tegen de scherpste prijs? En wil je college krijgen van doorgewinterde professionals uit het vak? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld!
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.
Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

 • Als stylist werken bij een meubelzaak, vastgoedbedrijf of makelaar
 • Starten als zelfstandig interieurstylist en een eigen bureau starten
 • Workshops geven in het stylen van woningen of bedrijfspanden
 • Je eigen huis perfect stylen

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 599.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven, Breda, Arnhem, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Interieurstylist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Interieurstyling!
Zie jij in één oogopslag hoe je een ruimte mooi aankleedt? Bruis jij van de ideeën? Ken je de laatste trends op het gebied van interieur? En heb je de ambitie om hier je beroep van te maken? Zet dan vandaag de eerste stap en schrijf je in voor de professionele opleiding Interieurstyling van NHBO! Een ervaren Interrieurstylist leert je tijdens 9 colleges van 4 uur alles over de beginselen van interieurstyling, zoals een ruimte opmeten, een overzicht van belangrijke interieurstijlen ter inspiratie, een moodboard maken om je ideeën te presenteren, het gebruik van kleur in een interieur, leren werken met verschillende materialen, omgaan met elektriciteit, verlichting en de integratie van gadgets in huis. Daarbij krijg je praktische tips om te starten als Interieurstylist. Maak van je passie je werk en schrijf je vandaag nog in voor onze professionele opleiding Interieurstyling!
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A5954 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren