Home » Nagelstyling (Allround)

Opleiding: Nagelstyling (Allround)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 20 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis alvast de theorie, zodat je in de les de praktijk kunt oefenen. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Werken in een veilige werkomgeving
 • Theorie over huid, hand en nagel
 • Nagelziekte en afwijkingen
 • Oorzaken van nagelproblemen
 • Arm- en handmassages geven
 • Gelpolish en gelnagels plaatsen
 • Omgaan met nagelbijters
 • Nailart technieken toepassen
 • Aanbrengen van glitter, lace, rhinestones etc
 • Klanten correct adviseren
 • Je eigen nagelstudio starten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wil je graag op een praktijkgerichte manier prachtige nagels leren creëren, zodat je jouw cliënten of vriendinnen kan laten stralen? Dan is deze opleiding exact waar jij naar op zoek bent! Na het behalen van je diploma ben je direct inzetbaar, of kun je starten als zelfstandig ondernemer. Je volgt de opleiding tegen de laagste prijs en krijgt les van een doorgewinterde professional. Echt iets voor iedereen die van nagelstyling houdt!
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.
Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

 • Als nagelstyliste of manicure werken bij een nagel- of schoonheidssalon.
 • Je eigen nagelsalon openen.
 • Workshops en cursussen verzorgen m.b.t. het zetten van gelnagels.
 • Mensen met nagelproblemen adviseren.

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1159.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van een ervaren nagelstylist, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Rotterdam, Amsterdam, Breda

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
Ben jij gek op nagelstyling? Of ambieer je een nieuwe carrière als professioneel nagelstylist? Met deze veelzijdige en praktijkgerichte opleiding leer jij alles wat je moet weten als nagelstylist. Na het behalen van jouw diploma kun je direct aan de slag bij een nagelstudio, of natuurlijk als zelfstandig ondernemer. Wil jij voordelig een leke en leerzame opleiding volgen, en les krijgen van de beste professional in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Nagelstyling Allround!
Hou jij van mooie handen en nagels? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Allround Nagelstyling en word een bekwame Nagelstylist(e). De eerste module bestaat uit 2 colleges waarbij je deskundig leert omgaan met gellak. Tijdens de tweede module kom je alles te weten over onze huid, handen en nagels; ziektes en afwijkingen van de nagel; de oorzaken van nagelproblemen; de behandeling van nagelbijters, de basis van een manicure, gelnagels plaatsen, het gebruik van verschillende kleuren gelnagels, gelnagels onderhouden en verwijderen, en klanten adviseren over goede nagelstyling. Tijdens derde module word je professional in nailart. Je behandelt technieken waaronder Colorgel, de One Stroke en Shadowpaintingtechniek en leert hoe je bijvoorbeeld Glitter, Hexagons, Glass Beads, Waterdecals, Folies, Rhinestones, Mandala, en Lace aanbrengt. Je volgt 20 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert.


Naast de theorie en vaardigheden rondom de nagelstyling vertelt je docent je alles over het starten als zelfstandige, het openen van je eigen salon, en werken in een veilige omgeving. Droom jij van zo’n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze Allround opleiding Nagelstyling en stap in de wereld van Beauty en Wellness!
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je cv heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1d803 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren