Home » Grafische Vormgeving

Opleiding: Grafische Vormgeving

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 16 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges met de praktijk aan de slag kunt.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Deze Allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt bij de opleiding Grafisch Vormgever:
Illustrator
Je leert o.a. illustratieve tekeningen maken, technische tekeningen ontwerpen, grafische ontwerpen maken, met het pennetje tekenen, je eigen logo & visitekaartje ontwerpen, vectortekeningen maken, werken met Illustrator, en alles wat erbij hoort!
InDesign
Begeleid door een ervaren Specialist InDesign, leer je o.a. creatief lay-outen, flyers, posters en magazines ontwerpen, professionele drukwerktoepassingen opmaken en correct werken met InDesign.
Photoshop
Je leert ‘photoshoppen’ vanaf de basis. De belangrijkste functies van Photoshop komen aan bod, zodat jij zelf de mooiste foto’s en ontwerpen kan creëren.
Creatief Ontwerp
Alles komt samen in deze module over conceptontwikkeling, brainstorm technieken, kleurgebruik en –psychologie, typografie, communicatie en online tools.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding Grafisch vormgever, waarbij je in korte tijd een erkend diploma behaalt? Wil je na het behalen van dat diploma direct inzetbaar zijn of aan de slag kunnen als zelfstandig ondernemer? Wil jij genieten van de beste opleiding tegen de scherpste prijs? En wil je college krijgen van doorgewinterde professionals uit het vak? Dan is deze opleiding voor jou bedoeld!
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.
Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

  • Als grafisch vormgever werken bij een reclame-, communicatie, of marketingbureau
  • Werken bij een drukkerij, uitgeverij, etc.
  • Starten als zelfstandig grafisch vormgever en een eigen bureau beginnen
  • Workshops geven in vormgeving
  • Als hobbyist de mooiste ontwerpen maken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Arnhem, Rotterdam, Breda

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
De opleiding Grafisch Vormgever is echt iets voor jou als je creatief aan de slag wilt, graag achter de computer zit en de mooiste digitale ontwerpen wilt maken. Of het nu is om grafische ontwerpen te maken voor je eigen website of bedrijf, je cv wilt uitbreiden met nieuwe kennis, of een nieuwe carrière als grafisch vormgever wilt starten. Na het behalen van jouw diploma kun je namelijk direct aan de slag bij een bedrijf, of als zelfstandig ondernemer. Met deze praktijkgerichte opleiding leer jij alles wat je moet weten van dit mooie vak. Wil jij voordelig een leerzame en interessante opleiding volgen, en les krijgen van de beste professional in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Grafisch Vormgever!
Leren hoe je inspiratie opdoet en dit vertaalt naar een ontwerp? Een ontwerp kunnen uitwerken met de bekende programma’s van Adobe? Schrijf je in voor onze opleiding Grafisch vormgever en word allround grafisch professional! Je leert in de modules Illustrator, InDesign, en Photoshop werken met de meest toonaangevende programma’s voor grafisch ontwerp. Daarna volg je nog de module Creatief ontwerp, waarin je alles leer over inspiratie en ontwerp, en waarbij jouw opgedane kennis samenkomt. Je volgt 16 colleges van 4 uur bij een professionele vormgever met jarenlange ervaring in de praktijk. Wil jij allround grafisch professional worden en zie je een carrière in de creatieve sector wel zitten? Schrijf je dan direct in voor een van de populairste klassikale opleidingen: Grafisch Vormgever van NHBO!
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je cv heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
44Fb4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren