Home » Fotografie (Allround)

Opleiding: Fotografie (Allround)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 25 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college meer tijd hebt voor de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.

Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • De basis van fotografie
  • Portretfotografie
  • Studio- en productfotografie
  • Landschapsfotografie
  • Reportagefotografie
  • Fotobewerking: Photoshop

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte opleiding Allround Fotografie, waarbij je in korte tijd een erkend diploma behaalt? Is fotografie een passie van je en wil alles eruit halen wat erin zit? En dat veel voordeliger dan in het reguliere onderwijs? Dan is dit de klassikale opleiding voor jou! Je volgt de opleiding tegen de laagste prijs en krijgt les van een doorgewinterde professional. Na het behalen van het diploma ben je direct inzetbaar of kun je aan de slag als zelfstandig fotograaf.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.
Na deze opleiding zal je met je nieuwe vaardigheden gemakkelijker kunnen doorstromen naar functies als:

  • Allround fotograaf in loondienst of als zelfstandige
  • Hobbymatig? Degene die in alle situaties de mooiste foto’s maakt

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1659.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
Bekijk jij de wereld net zo graag door een lens? De opleiding Allround Fotografie is echt iets voor jou als je professioneel aan de slag wilt als fotograaf, of als je gewoonweg optimaal wilt genieten van fotografie als hobby. Met deze brede en praktijkgerichte opleiding leer jij alles wat je wilt weten van dit vak. Na het behalen van jouw diploma kun je direct aan de slag als fotograaf; in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Wil jij voordelig een leuke en leerzame opleiding volgen, en les krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze allround opleiding Fotografie!
Het gebruik van beeld is belangrijker dan ooit. Denk niet alleen aan veelzeggende reclame-uitingen, kunst en fotojournalistiek, maar ook aan hobbyfoto’s op Instagram, Facebook of Pinterest. Tegenwoordig lijkt door geavanceerde foto-apps in iedereen een professionele fotograaf te schuilen. Maar niets is minder waar! Wil jij weten hoe digitale fotografie écht werkt? Volg dan onze opleiding Allround Fotografie, waar je praktische colleges volgt bij een professionele fotograaf. Verschillende genres komen aan bod: portretfotografie, studio- en productfotografie, landschapsfotografie en reportagefotografie. Maar je begint gewoon bij de basis. Daarom is deze opleiding geschikt voor beginners die de fotocamera (beter) willen leren kennen, en voor de geoefende fotograaf die zijn kennis wil verbreden. Straks ben jij een professionele allround fotograaf, die in elke setting kan werken en van elke opdracht moeiteloos een succes maakt. Ook leer je in de laatste module werken met Adobe Photoshop, zodat jouw foto’s optimaal uit de verf komen!
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je cv heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A477C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren