Home » Vastgoedspecialist (Allround)

Opleiding: Vastgoedspecialist (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Dit leer je tijdens je opleiding!
Deze allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt in de opleiding Allround Vastgoedspecialist.
Vastgoedinkoper
De in- en verkoop van vastgoed is bijzonder lucratief. Tijdens deze module kom je erachter hoe de in- en verkoop van vastgoed in zijn werk gaat, wat de voordelen en valkuilen zijn, en hoe je aan de slag kunt gaan als zelfstandige in deze business.
Vastgoedcoach
Bij Vastgoedcoach kom je te weten waar je op moet letten bij het beoordelen van panden en leer je alles over een correcte prijsstelling. Bovendien maak je kennis met alle juridische bepalingen omtrent de verkoop en verhuur van woningen en panden.
Account- en verkoopmanagement
Deze module leert je alles over de belangrijke begrippen voor de accountmanager, hoe je kunt starten als accountmanager, de vijf fasen van een verkoopgesprek, het zoeken naar nieuwe klanten (prospectie), een professionele offerte opmaken.
Interieurstyling
Je leert alles over stijlgeschiedenis en verschillende stijlinvloeden, decoratieve elementen aanbrengen, en moderne stijlen en trends. Hoe vind je inspiratie en hoe laat je je creativiteit de vrije loop? Hoe vertaal je de wensen van de klant naar een creatief ontwerp? En welke elementen zijn hierin belangrijk? Dit en meer leer je in deze module.
Verkoopstyling
Hoe zorg je ervoor dat jouw pand/woning aantrekkelijker is dan de andere panden die in de buurt te koop staan? Door goede styling! Tijdens de module Verkoopstyling leer je om een huis mooi, ruim, een aantrekkelijk te maken voor de verkoop.
Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en cursusmateriaal. Ook en communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wie kan deze opleiding volgen?
Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze cursus te starten. Als je wil starten als allround vastgoedspecialist is deze cursus jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.
Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten
De opleiding allround vastgoedspecialist is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien heb je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma.
Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma allround vastgoedspecialist, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

Kosten van de cursus

Laagste lesgeld
Het cursusgeld voor deze opleiding bedraagt 1090.00 euro all-in. Dat betekent dat je eenmalig 1090.00 euro betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen!

  • Het cursusmateriaal dat je binnen enkele dagen na betaling krijgt thuisgestuurd
  • Toegang tot het online leerplatform waarop je gedurende één jaar professionele begeleiding krijgt van een ervaren docent
  • Examengeld

Kies je ervoor om je opleiding in termijnen te betalen dan dien je rekening te houden met een toeslag van 8%. De eerste termijn dient via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Kies de optie termijnbetalingen in stap 3 van je inschrijving.

Er zijn dus geen verborgen kosten meer wanneer je start met deze opleiding. De juiste didactische materialen en professionele begeleiding, daar draait het bij ons om! En dat bieden we tegen de laagste prijs!
Fiscaal aftrekbaar
De beroepsopleidingen van Thuiscursus.nl zijn erkend bij de Nederlandse Belastingdienst. Hierdoor kun je bepaalde studiekosten als aftrekpost opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. De Nederlandse overheid betaalt dus mee aan jouw opleiding! Lees meer op onze pagina Financiële voordelen.
Het laagste lesgeld, zo doen we dat!
De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de strengste wettelijke eisen. Toch zijn ze bij ons voordeliger dan bij onze collega’s van de LOI en de NTI! Dit komt omdat onze school geen dure reclamecampagnes op televisie en radio uitzendt of “gratis” tablets uitdeelt. Wat we wel doen is goed onderwijs aanbieden mét erkende diploma’s.

All-in pakket

Bijzonderheden

1090.00 euro

Termijnbetaling mogelijk
  • All-in cursusgeld
  • Betaling in termijnen mogelijk
×
Betaling in termijnenStudiegeld: € 1177.20
€ 270 ,€ 226.8 ,€ 226.8 ,€ 226.8 ,€ 226.8

Kies je ervoor om je opleiding in termijnen te betalen dan dien je rekening te houden met een toeslag van 8%. De eerste termijn dient via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Voor vragen over termijnbetalingen: of
Kies de optie termijnbetalingen in stap 3 van je inschrijving.

  • Erkend diploma
  • Duur: 9-15 maanden
  • Voor iedereen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5a0f8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren