Home » Vastgoedspecialist (Allround)

Opleiding: Vastgoedspecialist (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Dit leer je tijdens je opleiding!
Deze allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt in de opleiding Allround Vastgoedspecialist.
Vastgoedinkoper
De in- en verkoop van vastgoed is bijzonder lucratief. Tijdens deze module kom je erachter hoe de in- en verkoop van vastgoed in zijn werk gaat, wat de voordelen en valkuilen zijn, en hoe je aan de slag kunt gaan als zelfstandige in deze business.
Vastgoedcoach
Bij Vastgoedcoach kom je te weten waar je op moet letten bij het beoordelen van panden en leer je alles over een correcte prijsstelling. Bovendien maak je kennis met alle juridische bepalingen omtrent de verkoop en verhuur van woningen en panden.
Account- en verkoopmanagement
Deze module leert je alles over de belangrijke begrippen voor de accountmanager, hoe je kunt starten als accountmanager, de vijf fasen van een verkoopgesprek, het zoeken naar nieuwe klanten (prospectie), een professionele offerte opmaken.
Interieurstyling
Je leert alles over stijlgeschiedenis en verschillende stijlinvloeden, decoratieve elementen aanbrengen, en moderne stijlen en trends. Hoe vind je inspiratie en hoe laat je je creativiteit de vrije loop? Hoe vertaal je de wensen van de klant naar een creatief ontwerp? En welke elementen zijn hierin belangrijk? Dit en meer leer je in deze module.
Verkoopstyling
Hoe zorg je ervoor dat jouw pand/woning aantrekkelijker is dan de andere panden die in de buurt te koop staan? Door goede styling! Tijdens de module Verkoopstyling leer je om een huis mooi, ruim, een aantrekkelijk te maken voor de verkoop.
Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en cursusmateriaal. Ook en communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wie kan deze opleiding volgen?
Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze cursus te starten. Als je wil starten als allround vastgoedspecialist is deze cursus jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.
Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten
De opleiding allround vastgoedspecialist is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien heb je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma.
Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma allround vastgoedspecialist, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1090.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1a18A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren