Home » Mode Styling, Kleur en Imago (Allround)

Opleiding: Mode Styling, Kleur en Imago (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Dit leer je tijdens je opleiding!
Deze Allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt in de opleiding Allround Mode-Styling, Kleur En Imago.
Kleurenconsulent
Kleuren hebben een grote invloed op mensen. Zo bepalen ze niet alleen onze uitstraling maar ook hoe we ons voelen. Mensen willen er dan ook stralend uitzien en mooi voor de dag komen. Hiervoor doen ze steeds vaker beroep op een kleurenconsulent of personal shopper. Tijdens deze module leer je dan ook mensen op een professionele manier begeleiden zodat je hen advies op maat kan geven!
Kleurenconsulent Subseizoenen
Kleuren zijn een belangrijk onderdeel van onze uitstraling. De juiste kleurkeuze en combinatie zorgt voor een perfecte look! Wil jij graag jezelf of anderen laten stralen of een koele look bezorgen? Dit leer je tijdens de module en ben jij straks een ervaren Allround modestylist!
Stijlconsulent
De volgende thema’s worden onder andere behandeld: Het vinden van je eerste klanten, een professionele stijlanalyse uitvoeren, de verschillende gelaatsvormen, de beenderstructuur bepalen, het meten van je cliënt en figuurtypes bepalen.
Imagoconsulent
De volgende thema’s worden onder andere behandeld: Jezelf een juist imago aanmeten, een professionele imago-analyse uitvoeren, een goede eerste indruk maken en het belang van een juiste uitstraling.
Keuzevak 1: Kleur- en Stijlconsulent (mannen)
Mannen hechten steeds meer belang aan hun uiterlijk en imago. Met de juiste outfit straal je dan ook zelfvertrouwen uit. Als kleur- en stijlconsulent voor mannen adviseer je mannen over de perfecte outfit. Er ligt er een mooie toekomst vol werkgelegenheid en nieuwe kansen voor je open. Mannen stylen is immers een booming business!
Keuzevak 2: Lingeriestylist
Leer met dit keuzevak alles over o.a. je eigen lingerie stylen, de anatomie van de borst, de onderdelen van de bh, soorten, lingerie, taken van een lingeriestylist, de juiste maat nemen en omrekenen van buitenlandse maten
Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en studiemateriaal. Ook en communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wie kan deze opleiding volgen?
Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze studie te starten. Als je wil starten als Allround modestylist is deze studie jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.
Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten
De opleiding Allround mode-styling, kleur en imago is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien heb je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma.
Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma Allround mode-styling, kleur en imago, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1190.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
04F3B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren