Home » Business Management (Allround)

Opleiding: Business Management (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Dit leer je tijdens je opleiding!
Deze Allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt in de opleiding Allround Business Management.
Basiskennis Management
Leer de kwaliteiten van een goede manager, de belangrijke begrippen van het management, succesvol leiding geven in een onderneming, correcte communicatie en communicatiestijlen, luistervaardigheden, motivatietechnieken, delegeren en het geven van instructies, evaluatie -en functioneringsgesprekken voeren, teamleiderschap en omgaan met conflicten, efficiënt vergaderen, timemanagement, en assertiviteit.
Project Management
Tijdens deze opleiding leer je onder andere: wat Projectmanagement is, werken als Project Manager, organisaties, de menselijke factor, doelgroepen bij Project Management, soorten projecten, verschillende fasen van een project, voorwaarden voor een succesvol project, communicatie bij projecten.
Gesprekstechnieken
Tijdens de boeiende module Gesprekstechnieken verbeter je jouw gespreksvaardigheden. Na afloop voel je je zelfverzekerd in elke situatie. Zo sta je sterker in je schoenen tijdens een sollicitatie, handel je probleemloos klachten af en kan je beter omgaan met conflicten.
Time Magement
Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle manager met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.
Financieel Management
In deze module leer je onder andere over de ondernemingscultuur, missie en doelstellingen, hoe je een financieel plan opstelt, overzicht houden op de boekhouding, liquiditeit, solvabiliteit en rendabiliteit, analyseren van geplande investeringen, bepalen van kostprijzen, closing en reporting, beheren van het wagenpark van de onderneming, verantwoordelijkheid nemen over de geldstromen, fiscale raadgevingen , het beheren van de verzekeringsportefeuille en verantwoordelijkheid nemen over het personeel.
Keuzevak 1: Praktisch Leidinggeven
Ga jij leiding geven aan een groep mensen of ambieer je een positie als Leidinggevende? Dan is dit keuzevak jou op het lijf geschreven. Bij Praktisch leidinggeven en krijg alle kennis en handvatten aangereikt om in korte tijd een succesvol leidinggevende te worden!
Keuzevak 2: Change Management
Change Management draait om de succesvolle implementatie van verandering. Een verandering in organisatie, structuur, proces of systeem. De moeilijkheid zit ‘m bij Change Management echter in het veranderen van menselijk gedrag.
Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en cursusmateriaal. Ook en communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wie kan deze opleiding volgen?
Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze cursus te starten. Als je wil starten als business manager is deze cursus jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.
Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten
De opleiding allround business management is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien heb je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma.
Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma allround business management, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1490.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
63904 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren