Home » Nail Art

Opleiding: Nail Art

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Nail Art


De cursus Nail Art bestaat uit acht duidelijke lessen. Alle lessen bevatten een korte inleiding met heldere afbeeldingen en vervolgens ga je zelf creatief aan de slag. Je werkt niet alleen met nagellak, maar ook met diverse andere materialen.

In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
Basis manicure en nagellaktechniekenHet reinigen van de nagels, het uitvoeren van een basis manicure en de verschillende materialen en het stellen van een diagnose van de nagelconditie.
Productgebruik en kleurenleerWijze van productgebruik, vermengen van primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellakken, en technieken als blending, fading en shading.
StampingUitleg over het materiaalgebruik en de vele mogelijkheden van deze techniek.
Animal printsVele technieken komen hier samen, waaronder het creëren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen.
Fantasie en abstractHet maken van schetsen en kleurcombinaties, oefenen met verschillende materialen zoals penselen en sponsjes.
One-stroke paintingMaken van professionele designs, het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts één penseel.
Holiday designsAlle voorgaande technieken komen samen, in combinatie met glitter, strasstenen en folies, om voor elke gelegenheid en seizoen het juiste design te ontwerpen.
Prijsstelling en verkooptechniekWil je de opgedane kennis beroepsmatig inzetten, dan leren we je het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.


 


Diploma Nail Art

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


4 maanden bij een gemiddeld studietempo van drie uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 164,00 euro

Algemene informatie over de cursusLeer alles over Nail Art


Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Op speciale evenementen val je met je prachtig versierde nagels meteen op en zorg je gegarandeerd voor een goede eerste indruk! Wil je leren hoe je je eigen nagels of die van iemand anders origineel versiert? Start dan vandaag nog met de cursus Nail Art! Dankzij het professionele gratis materialenpakket t.w.v. € 40,-  kun je direct aan de slag!

Met de nailart cursus  leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, handige technieken en tal van praktische oefeningen.
Inclusief professioneel materialenpakket!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B3D2F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren