Home » Eigen Nagelstudio Starten

Opleiding: Eigen Nagelstudio Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Nagelstudio Starten


Deze afwisselende opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:
Nagelstyling met acrylOnderwerpen: Manicure en French manicure, nagellaktechnieken, anatomie, nagelvoorbereiding, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, veiligheid & hygiëne, nagelversteviging, tips en tipverlenging, diagnose stelling, afwerking, nabehandeling, designnails (drie-dimensionaal).
Nagelstyling met gelOnderwerpen: UV-gelverstevigingen, UV-gelverlengingen, product- en materialenkennis, verwerkingstechniek, voorbereiding, afwerking, nabehandeling en nog veel meer.
NailartOnderwerpen: productgebruik, kleurenleer, stamping, animal prints, fantasie en abstract, one-stroke painting, holiday designs met glitter en strasstenen, prijsstelling en verkooptechniek.

Je leert het aanprijzen van Nail Art designs, het maken van reclame en het berekenen van de juiste prijs per behandeling.
Eigen bedrijf startenIn deze tien lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen bedrijf. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.

Kortom, in deze unieke opleiding vind je informatie en tips die je in geen enkele andere opleiding zult vinden. We leren je jouw talent commercieel te benutten.

Diploma Eigen Nagelstudio Starten


Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.
Examen: elke dag en dicht bij huisWanneer je met goed gevolg hebt deelgenomen aan de NHA-examens Nagelstyling en Nail-Art en alle lessen 'Eigen Bedrijf Starten' met gemiddeld een voldoende cijfer hebt afgerond (5,5 of hoger), kun je het NHA-instituutsdiploma aanvragen.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.

Jouw voordelen:

  • geen lange reistijd;
  • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
  • geen examenstress;
  • de uitslag van jouw examen is snel bekend.

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 75,- per examen. Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.
GetuigschriftEen NHA-getuigschrift kun je aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).
VooropleidingVoor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


18 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Kosten van de cursus

Vanaf 739.00 euro

Algemene informatie over de cursusExpert worden in nagelstyling? Start je eigen nagelstudio


Houd je van mooie nagels en wil je mensen een goed gevoel geven met je manicurevaardigheden? Volg de cursus Eigen Nagelstudio Starten en begin voor jezelf. Na achttien maanden ben jij in staat een eigen nagelstudio te starten.

Je verzorgt de handen en nagels van je klanten. Mensen gaan blij en met een goed gevoel weer huiswaarts. Met mooi gelakte nagels die optimaal verzorgd zijn. Klanten komen graag weer bij je terug.


 


Kunst van nagelstylingMet de cursus Eigen Nagelstudio Starten breng je de geleerde theorie direct in de praktijk. De opleiding is voorzien van heldere instructiefilms.


Op deze manier leer je in hoog tempo en heb je de verzorging en nagelstyling snel onder de knie.


Bij de opleiding krijg je meerdere pakketten met professioneel materiaal, die aansluiten op de lessen.


 


Nagellaktechnieken en nailartVan (French) manicure tot nagellaktechnieken, design nagels en verlenging van nagels: in de cursus leer je alles wat er te leren is over nagels.


Op de praktijkdag oefen je de verschillende technieken en pas je het geleerde direct toe op medecursisten onder begeleiding van een ervaren docent die de fijne kneepjes van het vak kent.


 


Eigen nagelstudio runnenTijdens de cursus Eigen Nagelstudio Starten leer je natuurlijk ook hoe je een nagelstudio start en succesvol runt. Na de opleiding Eigen Nagelstudio Starten beheers je het ondernemerschap en weet je wat er nodig is voor een succesvolle nagelstudio. Een studio die je zelf runt.


Zet nu de eerste goede stap richting een eigen studio voor nagelstyling. Kies voor de cursus Eigen Nagelstudio starten en anderhalf jaar later open je de deuren van je eigen nagelstudio.


 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Dc897 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren