Home » Klassiek Pilates level 1

Opleiding: Klassiek Pilates level 1

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Wij begrijpen dat je pilates niet in een weekend kunt leren en we onderscheiden ons hierin van alle andere opleiders. Alleen al de basismatopleiding duurt vier tot vijf maanden.

Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van lesgeven die je ook in andere lessen zult toepassen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan eigen vaardigheden: je kunt immers niet doceren wat je zelf niet beheerst.

Voor het trainen van jouw eigen vaardigheden zul je lessen gaan volgen bij Just Pilates. Zij geven les volgens de authentieke pilatesmethode. Tijdens de opleidingsdagen volg je zes verplichte matlessen van twee uur en drie verplichte duettrainingen die je ook bij elkaar observeert.

Aan het volgen van deze lessen zijn kosten verbonden, maar we bieden jou als AALO-student een speciale prijs.

Het is een opleiding die veel van je vraagt, maar je daarentegen ook veel geeft!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 9 dagen en 1 examendag

Kosten van de cursus

EUR 499,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

AALO realiseert zich dat de pilatesbranche anders is dan de fitnessbranche. Om deze reden hebben we onderzocht wat nu echt pilates is, zodat we ook hierin het hoogste niveau bieden. AALO biedt zowel matopleidingen aan als opleidingen op apparatuur. Hierdoor kun je niet alleen in de fitnessbranche maar ook bij een pilatesstudio aan de slag.

Deze opleiding is speciaal voor AALO ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde specialisten op het gebied van klassieke pilates. Deze specialisten hebben diepgaande pilateskennis en meer dan tien jaar ervaring in hun vak. Ze zijn onder andere onderwezen in Romana?s pilates en powerpilates en hebben ook gedoceerd en gestudeerd in New York; de plaats waar pilates ooit begon.

De pilatesopleidingen van AALO zijn volgens de authentieke pilatesmethode ontwikkeld. Geen variaties op pilates dus, maar pilates zoals het is bedoeld.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
612e8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren