Home » Power Yoga level 1

Opleiding: Power Yoga level 1

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Deze module is onderdeel van het 200 uurs opleidingstraject (RYT ? 200). Na het afronden van het totale traject, kun je je registreren bij Yoga Alliance en krijg je een internationale erkenning als RYT-200 Yoga docent.

De AALO yoga-opleiding Power Yoga (Level 1) is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, die is geÔnteresseerd in het geven van yogalessen, meer wil weten over verschillende yogaoefeningen en een open houding heeft. Wil jij een yoga-opleiding volgen en een uitstekende yogadocent worden? Je hoeft niet specifiek geÔnteresseerd te zijn in poweryoga: deze yoga-opleiding leert je de basis van goede yogalessen en yogaoefeningen in z?n algemeenheid. Deze yoga-opleiding vormt ook een zeer goede verdieping voor iedereen die lesgeeft in bijvoorbeeld Body Balanceģ en/of ClubYogaģ. Deze yoga-opleiding is tevens de perfecte basis om je verder te kunnen ontwikkelen als AALO Yin Yoga docent. Het is niet verplicht, maar het is zeker een voordeel als je een aantal poweryoga- of ashtangalessen hebt gevolgd om te ervaren hoe het is.

Andere onderwerpen die tijdens deze yoga-opleiding aan bod komen, zijn:
?wat is yoga (algemeen);
?yoga oefeningen;
?aarden - Zonnegroet A;
?aarden - Zonnegroet B;
?30 minutenserie David Swenson;
?vinyasa;
?ontspanning/meditatie;
?adem (normaal);
?lesgeven: non-verbaal cueŽn;
?lesgeven: verbaal cueŽn;
?bandha's;
?ujjayi-ademhaling;
?45 minutenserie David Swenson - Dristhi's;
?opties.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 5 dagen en 1 examendag

Kosten van de cursus

EUR 529,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

De AALO yoga-opleiding Power Yoga (Level 1) neemt de dynamische poweryoga als uitvalsbasis om je kennis te laten maken met de grondbeginselen van lesgeven in poweryoga. Je gaat ontdekken wat yoga is, wat het brengt, hoe houdingen in elkaar steken, wat de opbouw van yogalessen is, welke yoga oefeningen er zijn en hoe je veilig en verantwoord yogalessen geeft. Je leert te denken en handelen in het licht van de yogafilosofie. Zoek jij de beste yoga-opleiding? Lees dan snel wat AALO jou allemaal leert over yogaoefeningen en het geven van yogalessen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
39F52 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren