Home » Voedingsdeskundige totaalpakket

Opleiding: Voedingsdeskundige totaalpakket

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Voedingsdeskundige Level 1

Tijdens deze opleiding wordt de gehele basis van voeding met je doorgenomen om jou wegwijs te maken in de wereld van voeding. De belangrijkste onderwerpen worden uitgebreid besproken en daarnaast wordt je gestimuleerd om zelf op onderzoek uit te gaan. Trainers die echt het verschil willen maken, realiseren zich dat voeding een zeer belangrijk (zo niet het belangrijkste-) onderdeel is in het behalen van resultaat. Zij volgen deze cursus om naast trainingsschema?s ook voedingsadvies te kunnen geven. Na het volgen van deze cursus heb je als professional alle basiskennis over gezonde voeding in huis. Je kunt jouw klanten vanaf nu tips en advies geven en daadwerkelijk coachen naar een gezonde leefstijl!

Voedingsdeskundige Level 2

In Voedingsdeskundige level 2 gaan we verder waar de level 1 is gestopt. De basis is gelegd maar wat speelt er verder in voedingsland? We gaan kijken naar afwijkende voedingssystemen en trends als smoothies en super foods. We zullen ze uitvoerig bespreken en de voor- en nadelen bekijken. Ook kijken we naar voedingsmiddelen als melk, brood en suiker en de hypes om die vooral te laten staan. De herkomst van onze voeding wordt besproken en we gaan in op industriŽle bewerking en toevoegingen aan ons voedsel. Daarnaast gaan we dieper in op de juiste basisvoeding, met verschillende doelstellingen zoals overgewicht verliezen, maar ook staan we kort stil bij sportgerelateerde doelstellingen. Hoe kun je als voedingsdeskundige je cliŽnt helpen gezonder te gaan eten? Welke problematiek kom je tegen? Je leert de basis van coaching rondom gedragsverandering en krijgt inzicht in de beschikbare hulpverlening.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 6 dagen

Kosten van de cursus

EUR 798,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Het Voedingsdeskundige Totaal Pakket is een combinatie van de AALO-opleidingen Voedingsdeskundige Level 1 en Voedingsdeskundige Level 2. Het pakket bestaat uit zes lesdagen (drie dagen per opleiding) en biedt alle informatie, tips en tools om direct als voedingsdeskundige aan de slag te kunnen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F404A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren