Home » Voedingsdeskundige leven 2

Opleiding: Voedingsdeskundige leven 2

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Deze Voedingsdeskundige opleiding is geschikt voor iedereen die zijn/haar basiskennis over voeding verder wil uitbreiden en daar eventueel professioneel mee aan de slag wil. De opleiding Voedingsdeskundige Level 2 is ook zeer geschikt voor fitnessprofessionals die hun cliŽnten breder willen kunnen ondersteunen. Je kunt de opleiding Voedingsdeskundige Level 2 ook gebruiken als oriŽntatie, om te kijken welke richting je op wil met voeding en/of begeleiding. Tijdens deze Voedingsdeskundige opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
?voedingsmiddelen
?herkomst voedingsmiddelen
?bewerkingen en toevoegingen
?trends
?voeding in verschillende situaties
?diŽten
?gedragsproblematiek bij voeding
?gedragsverandering
?coaching
?de rol van een voedingsdeskundige.

Een voorlopleiding is voor het volgen van Voedingsdeskundige level 2 niet verplicht. Basiskennis van voedingsleer is wel wenselijk (bijv. de opleiding Voedingsdeskundige level 1).

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 3 dagen

Kosten van de cursus

EUR 499,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

In de opleiding Voedingsdeskundige level 2 gaan we dieper in op wat er speelt in voedingsland. De basis is immers gelegd in de opleiding Voedingsdeskundige Level 1. We gaan tijdens de opleiding Voedingsdeskundige Level 2 kijken naar afwijkende voedingssystemen en trends. Denk bijvoorbeeld aan smoothies en superfoods. We zullen ze uitvoerig bespreken en de voor- en nadelen bekijken. Ook kijken we tijdens de opleiding Voedingsdeskundige Level 2 naar voedingsmiddelen zoals melk, brood en suiker. Ook de hypes om die vooral te laten staan komen natuurlijk aan bod. De herkomst van onze voeding wordt in de opleiding Voedingsdeskundige Level 2 besproken en we gaan in op industriŽle bewerking en toevoegingen aan ons voedsel. Daarnaast leer je meer over de juiste basisvoeding. Dit heeft als doel om bijvoorbeeld overgewicht te verliezen. Sportgerelateerde doelstellingen komen ook aan bod tijdens de opleiding Voedingsdeskundige Level 2. Hoe kun je als voedingsdeskundige je cliŽnt helpen gezonder te gaan eten? Welke problematiek kom je tegen? Je leert tijdens de opleiding Voedingsdeskundige Level 2 de basis van coaching rondom gedragsverandering en je krijgt inzicht in de beschikbare hulpverlening.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
663a2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren