Home » Gewichthef trainer

Opleiding: Gewichthef trainer

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Met de opleiding trainer gewichtheffen leer je alles om aan de slag te gaan als krachttrainer. Met dit waardevolle diploma kun je direct aan de slag. De opleiding Trainer Gewichtheffen van AALO is namelijk branche-erkend. De inhoud van de opleiding Trainer Gewichtheffen bestaat onder andere uit:
?een bewezen effectieve aanleermethodiek voor het leren van de technieken op het gebied van krachttraining, weightlifting en gewichtheffen;
?eigen vaardigheid als krachttrainer ontwikkelen en hoe anderen als krachttrainer te onderwijzen;
?uitleg van veelvoorkomende fouten van een krachttrainer en het ontstaan van deze fouten;
?basis van de biomechanica in het gewichtheffen;
?basisprincipes van de gewichtheftraining, een must voor elke krachttrainer;
?het ontwikkelen van effectieve trainingsschema?s;
?uitleg hoe je fitness, veelzijdig atletische vorming en algemene conditietraining in je schema?s als krachttrainer inpast

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 4 dagen

Kosten van de cursus

EUR 499,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Gewichtheffen of te wel weightlifting hebben een wat beladen naam. Vaak wordt onterecht gedacht dat het specifiek is voor een krachttrainer of gewichtheffers, vooral bekend van de Olympische Spelen. Het tegendeel is echter waar. Goede krachttraining bestaat voornamelijk uit gewichtheffen en wordt toegepast ten behoeve van prestatieverbetering. De opleiding Trainer Gewichtheffen is een must voor de serieuze personal trainers en CrossFit -beoefenaars/-coaches. Je leert namelijk veel technieken op het gebied van gewichtheffen zodat je als krachttrainer aan de slag kunt. Daarnaast is de opleiding Trainer Gewichtheffen uitermate geschikt voor sportspecifieke trainers/coaches: denk aan voetbal, wielrennen, schaatsen, balsporten, atletiek enzovoort.

Deze opleiding Trainer Gewichtheffen is een must voor de serieuze krachttrainer, ongeacht in welke sportdiscipline hij of zij actief is.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
979bE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren