Home » Kettlebell Expert Pakket

Opleiding: Kettlebell Expert Pakket

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Het Kettlebell Expert pakket bestaat uit 3 lesdagen waarin je wordt opgeleid tot een ervaren professional op het gebied van kettlebell training. Je legt voor alle afzonderlijke opleidingen een theorie examen af. Na afloop kun je direct aan de slag als kettlebell expert.

Kettlebell Trainer Level 1

Na deze opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Daarnaast ben je in staat om jouw klant(en) optimaal te begeleiden tijdens een kettlebell training en kun je inschatten welk gewicht van een kettlebell voor jouw klant noodzakelijk is. Progressie en regressie komen in deze opleiding veelvuldig aan bod.

Kettlebell Trainer Level 2

Na het volgen van deze kettlebel opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen, inclusief progressie en regressie. In deze opleiding leer je kijken naar de beweging van jouw klant en deze technisch te verbeteren. Dit alles gebaseerd op de 5 grond motorische vaardigheden. Naast het analyseren van de bewegingen leer je veel over anatomie en movement preparation. Ook de eigen vaardigheid van het werken met een kettlebell wordt vergroot. Hierdoor ben je in staat om jouw klant(en) optimaal te begeleiden tijdens een kettlebell training.

Kettlebell Trainer Level 3

Na deze opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Instrueren van klanten, het aanleren van de perfecte techniek en het analyseren van jouw klant zijn het speerpunt van deze opleiding. Tijdens deze opleiding leer je een uitgebreide bewegingsanalyse te maken. Hierin stel je vast welke spiergroepen getraind moeten worden om hier vervolgens de training op af te stellen. Ook het veilig werken met een kettlebell en het voorkomen van blessures staat hoog in het vaandel. Wil jij je ontwikkelen tot een echte specialist voor het gebruik van kettlebells in jouw trainingen? Dan is de Kettlebell Trainer opleiding Level 3 een must om te volgen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 3 dagen

Kosten van de cursus

EUR 247,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Trainen met een kettlebell is een van de effectiefste trainingsvormen, mits je de kettlebell op de juiste manier gebruikt. Te vaak wordt een kettlebell nog gebruikt voor oefeningen die ook kunnen worden gedaan met een halter of dumbell. Dat is zonde, want met een kettlebell kun je zoveel meer. Tegelijkertijd schuilt hierin ook het gevaar. Als een kettlebell op een verkeerde manier wordt gebruikt, is de kans op een blessure of letsel groot. Het is dus noodzakelijk dat het materiaal op de juiste manier en met de juiste techniek wordt gebruikt. Als trainer moet je immers ook nog eens het goede voorbeeld geven tijdens de kettlebell training.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B1AaD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren