Home » Kettlebell Trainer level 3

Opleiding: Kettlebell Trainer level 3

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

AALO biedt jou, in samenwerking met Lifemaxx, de opleiding tot Kettlebell Expert aan. Deze opleiding bestaat uit 3 levels van elk 1 opleidingsdag. Na deze kettlebell opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Instrueren van klanten, het aanleren van de perfecte techniek en het analyseren van jouw klant zijn het speerpunt van deze opleiding. Tijdens deze opleiding leer je een uitgebreide bewegingsanalyse te maken. Hierin stel je vast welke spiergroepen getraind moeten worden om hier vervolgens de training op af te stellen. Ook het veilig werken met een kettlebell en het voorkomen van blessures staat hoog in het vaandel. Wil jij je ontwikkelen tot een echte specialist voor het gebruik van kettlebells in jouw trainingen? Dan is deze opleiding een must om te volgen!
?Twijfel niet en volg de kettlebell opleiding! Na het volgen van deze opleiding kun je een breder aanbod van trainingen geven.
?Indien je een of meerdere kettlebells hebt aangeschaft bij Lifemaxx, ontvang je een speciale korting voor de kettlebell opleiding. Gebruik hiervoor de kortingscode die je bij Lifemaxx hebt ontvangen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 1 dag

Kosten van de cursus

EUR 99,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Trainen met een kettlebell is een van de effectiefste trainingsvormen, mits je de kettlebell op de juiste manier gebruikt. In de volledige opleiding Kettlebell Expert leiden wij je op tot een specialist in het gebruik van kettlebells in jouw trainingen. Het uitleggen van bewegingen, analyseren van klanten en het verbeteren van de uitvoeringen, alles komt aan bod in deze uitgebreide opleiding.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
90D78 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren