Home » Kettlebell Trainer level 2

Opleiding: Kettlebell Trainer level 2

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

AALO biedt jou, in samenwerking met Lifemaxx, de opleiding tot Kettlebell Expert aan. Deze opleiding bestaat uit 3 levels van elk 1 opleidingsdag. Na het volgen van de Kettlebell Trainer Opleiding ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen, inclusief progressie en regressie. In deze opleiding leer je kijken naar de beweging van jouw klant en deze technisch te verbeteren. Dit alles gebaseerd op de 5 grond motorische vaardigheden. Naast het analyseren van de bewegingen leer je veel over anatomie en movement preparation. Ook de eigen vaardigheid van het werken met een kettlebell wordt vergroot. Hierdoor ben je in staat om jouw klant(en) optimaal te begeleiden tijdens een kettlebell training.
?Twijfel niet en volg de Kettlebell Trainer Opleiding! Na het volgen van deze opleiding kun je een breder aanbod aan trainingen geven.
?Indien je een of meerdere kettlebells hebt aangeschaft bij Lifemaxx, ontvang je een speciale korting voor deze Kettlebell Trainer Opleiding. Gebruik hiervoor de kortingscode die je bij Lifemaxx hebt ontvangen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 1 dag

Kosten van de cursus

EUR 99,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Trainen met een kettlebell is een van de effectiefste trainingsvormen, mits je de kettlebell op de juiste manier gebruikt. Het verbeteren van de eigen vaardigheid en techniek is een van de speerpunten van deze opleiding. Onjuist gebruikt van een kettlebell kan een verhoogd risico op blessures opleveren. In deze opleiding leer je de juiste correcties geven en leer je hoe je jouw klant zo optimaal mogelijk kunt begeleiden.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
07135 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren