Home » Kettlebell Trainer level 1

Opleiding: Kettlebell Trainer level 1

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

AALO biedt jou, in samenwerking met Lifemaxx, de opleiding tot Kettlebell Expert aan. Deze opleiding bestaat uit 3 levels van elk 1 opleidingsdag. Na deze opleiding kettlebell training ben je in staat om alle mogelijke oefeningen met een kettlebell veilig en goed uit te voeren en in te bouwen in trainingen. Daarnaast ben je in staat om jouw klant(en) optimaal te begeleiden tijdens een kettlebell training en kun je inschatten welk gewicht van een kettlebell voor jouw klant noodzakelijk is. Progressie en regressie komen in deze opleiding veelvuldig aan bod.
?Twijfel niet en volg de opleiding kettlebell training! Na het volgen van deze opleiding kun je een breder aanbod aan trainingen geven.
?Indien je een of meerdere kettlebells hebt aangeschaft bij Lifemaxx, ontvang je een speciale korting voor de opleiding kettlebell training. Gebruik hiervoor de kortingscode die je bij Lifemaxx hebt ontvangen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 1 dag

Kosten van de cursus

EUR 99,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Trainen met een kettlebell is een van de effectiefste trainingsvormen, mits je de kettlebell op de juiste manier gebruikt. Te vaak wordt een kettlebell nog gebruikt voor oefeningen die ook kunnen worden gedaan met een halter of dumbell. Dat is zonde, want met een kettlebell kun je zoveel meer. Tegelijkertijd schuilt hierin ook het gevaar. Als een kettlebell op een verkeerde manier wordt gebruikt, is de kans op een blessure of letsel groot. Het is dus noodzakelijk dat het materiaal op de juiste manier en met de juiste techniek wordt gebruikt. Als trainer moet je immers ook nog eens het goede voorbeeld geven tijdens de kettlebell workout.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
12865 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren