Home » Personal Trainer Pakket

Opleiding: Personal Trainer Pakket

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Het uitgebreide Personal Trainer Pakket bestaat uit 22 lesdagen waarop je wordt opgeleid tot personal trainer met een stevige bagage aan kennis en ervaring. Je legt voor alle (afzonderlijke) opleidingen een theorie- en praktijkexamen af. Na afloop van deze opleiding kun je direct aan de slag als personal trainer, bijvoorbeeld binnen een bestaande sportclub of als freelance personal trainer.

Fitness Instructeur (Level 1)

Tijdens de Fitness Trainer opleiding (Level 1) leer je de belangrijkste basiskennis over fysiologie, trainingskunde en de anatomie van het menselijk lichaam. Ook is er aandacht voor communicatie en dienstverlening richting je klanten. Tijdens de vijf opleidingsdagen ga je praktijkgericht dieper in op deze onderwerpen.

Je kunt ook kiezen voor de spoedopleiding Fitness Trainer (Level 1). Kijk hier voor de startdata. (Het is helaas technisch niet mogelijk de spoedopleiding op te nemen in de AALO Plannings Wizard).

Fitness Small Group Trainer (Level 2)

Tijdens de AALO-opleiding Fitness Trainer (Level 2) ga je dieper in op de kennis van het menselijk lichaam. Je leert vanuit de theorie, de praktijk te onderbouwen. Welke trainingsvorm is het beste voor jouw klant? Tijdens deze opleiding doe je snel meer kennis op, waarmee ook het niveau van je trainingen stijgt!

Fitness Master (Level 3)

De opleiding Fitness Master (Level 3) is het vervolg op de Fitness Trainer opleiding (Level 2). Je verbreedt tijdens deze opleiding je kennis met betrekking tot het lesgeven aan verschillende doelgroepen. Je leert lessen af te stemmen op jongeren, zwangere vrouwen of mensen met obesitas.

Personal Trainer (Level 4)

De AALO Personal Trainer opleiding is de laatste opleiding binnen het Personal Trainer Pakket. Tijdens deze opleiding leer je trainingen af te stemmen op een individu. Samen met je klant probeer je zijn of haar doel te bereiken door gerichte trainingen te geven. Je gaat voor goud en probeert je klant te motiveren om zo de doelstellingen te bereiken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 22 dagen en 4 examendagen

Kosten van de cursus

EUR 2.299,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

De populariteit van een baan als personal trainer groeit enorm. Steeds meer mensen kiezen voor een personal trainer opleiding waarbij ze na afloop een een-op-een personal training kunnen geven. Het Personal Trainer Pakket is uitermate geschikt als jij als personal trainer aan de slag wilt. De AALO-opleidingen Fitness Trainer (Level 1), Fitness Trainer (Level 2), Fitness Master (Level 3) en Personal Trainer (Level 4) maken allemaal onderdeel uit van dit pakket.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E498E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren