Home » Fitness Trainer B Pakket

Opleiding: Fitness Trainer B Pakket

Bij: Aalo Opleidingen

 
 

Inhoud van de cursus

Het uitgebreide Fitness Trainer B Pakket bestaat uit 16 lesdagen waarin je wordt opgeleid tot een ervaren professional op het gebied van fitness. Je legt voor alle afzonderlijke opleidingen een AALO-examen af en na afloop kun je direct aan de slag als fitness-expert, bijvoorbeeld binnen een bestaande sportclub of als freelance fitness instructeur.

Fitness Trainer (Level 1)

Tijdens de AALO-opleiding Fitness Trainer (Level 1) leer je de belangrijkste basiskennis over fysiologie, trainingskunde en de anatomie van het menselijk lichaam. Ook is er aandacht voor communicatie en dienstverlening richting je klanten. Tijdens de zes opleidingsdagen ga je praktijkgericht dieper in op deze onderwerpen.

Je kunt ook kiezen voor de spoedopleiding Fitness Trainer Level 1. Kijk hier voor de startdata. (het is helaas technisch niet mogelijk de spoedopleiding op te nemen in de planning wizzard).

Fitness Trainer (Level 2)

Tijdens de AALO-opleiding Fitness Trainer (Level 2) ga je dieper in op de kennis van het menselijk lichaam. Je leert vanuit de theorie de praktijk te onderbouwen: welke trainingsvorm is het beste voor jouw klant? Tijdens deze opleiding vermeerdert je kennis zienderogen, waarmee ook het niveau van je trainingen stijgt!

Fitness Master (Level 3)

De AALO-opleiding Fitness Master (Level 3) is het vervolg op de opleiding Fitness Trainer (Level 2). Je verbreedt tijdens deze opleiding je kennis met betrekking tot het lesgeven aan verschillende doelgroepen. Je leert bijvoorbeeld lessen af te stemmen op jongeren, zwangere vrouwen of mensen met obesitas.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

cursus van 16 dagen en 3 examendagen

Kosten van de cursus

EUR 1.649,-

Plaatsen / leslocaties

op aanvraag

Algemene informatie over de cursus

Het Fitness Trainer B Pakket is de ultieme combinatie om het hoogst haalbare te bereiken op fitnessniveau! De combinatie van Fitness Trainer (Level 1 en 2) en Fitness Master (Level 3) helpt je om gericht te werk te gaan in de praktijk. Je bouwt een schat aan theoretische kennis op die je kunt toepassen in de beroepspraktijk. Jouw klanten worden daarmee beter begeleid en hebben meer baat bij hun training!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A302E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren