Home » Engels voor beginners

Opleiding: Engels voor beginners

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusStudieprogramma EngelsCursus Engels voor beginnersTijdens de taalcursus Engels voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: • Het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?)
 • Winkelen
 • Familie
 • Bij de apotheek
 • Eten en drinken
 • Uitgaan
 


Cursus Engels voor gevorderdenJe hebt de cursus Engels voor beginners afgerond of jouw basiskennis Engels is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. De NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: • Het parlement
 • Vrije tijd
 • Het reisbureau
 • Het restaurant
 • In het hotel
 • Het openbaar vervoer
 


Cursus Engels beginners + gevorderden: combiAls je meteen inschrijft voor de cursus ""beginners + gevorderden"" samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een ""overlapping"" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Diploma Engels 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusZo studeer jeStudeer in je eigen tempoJe ontvangt de complete cursus Engels in één zending thuis. Hierdoor kun je altijd jouw eigen tempo bepalen. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe je studeert. Zo is de cursus perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's.
En starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!
Persoonlijke begeleiding via internetAls je kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar jouw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is jouw steun en toeverlaat die je graag begeleidt. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!
Cursusleiding:Mevr. Badr
Dhr. Uz
Direct contact met studiegenotenAlle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Studieduur12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand voor zowel de cursus beginners, als gevorderden.
15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand indien je kiest voor de mogelijkheid: beginners + gevorderden (combi).
Liever sneller of langzamer? Je bepaalt zelf jouw eigen tempo.
Je kunt elke dag van het jaar starten met deze cursus.

Kosten van de cursus

Vanaf 179.00euro

Algemene informatie over de cursusAlles over EngelsEngels leren bij NHA? Dat is een verstandige keuze! Ruim eenderde van de wereld spreekt Engels. Op vakantie of in het bedrijfsleven, met de cursus Engels kun je je prima redden. Of je een beginner of gevorderde bent, bij NHA kun je Engels leren op je eigen niveau. Kies voor de taalcursus Engels voor beginners of voor gevorderden of kies voor een combinatie van beide. Deze cursus is daarnaast ook bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.
Engels leren is makkelijker dan je denktDe Engelse taal is gemakkelijker dan je denkt. Eigenlijk hebben we er dagelijks mee te maken. Onze eigen taal bevat veel Engelse woorden en je ziet veel Engelstalige programma's op TV. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM heb je de taal snel onder de knie. De nadruk ligt op het zo snel mogelijk spreken en verstaan van het Engels en minder op lastige grammatica. Al na een aantal lessen kun je een behoorlijk gesprek voeren. Met deze cursus Engels merk je al snel resultaat. De cursus is óók bijzonder geschikt voor mensen die hun talenkennis willen opfrissen.
Veel boeiende onderwerpenIn deze levendige cursus Engels worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die je aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die je in Engeland tegenkomt, komen aan bod.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A8741 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren