Home » Basisopleiding Bedrijfskunde met HRM

Opleiding: Basisopleiding Bedrijfskunde met HRM

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Bedrijfskunde met HRM


Deze opleiding bestaat uit twee delen:
Bedrijfskunde de basis


  • algemeen management;
  • middle management en bedrijfsvoering;
  • beroepsoriëntatie.Meer weten over wat er speelt binnen een bedrijf? Hoe geef ik verantwoord leiding? Tijdens de opleiding kijk je vanuit diverse invalshoeken naar een bedrijf. Je leert wat middle management en een verantwoorde bedrijfsvoering inhoudt.
Organisatie en Personeel


  • human resource management;
  • arbeid en sociaal recht;
  • themaopdracht organisatie en personeel.

Een succesvolle onderneming staat of valt met goede arbeidskrachten. Leer hoe je mensen motiveert, hoe groepsprocessen werken en hoe interne communicatie van invloed is op de bedrijfskundige resultaten. Natuurlijk wordt ook de juridische kant van het personeelswerk niet vergeten. Maak kennis met het arbeids- en sociaal recht zodat je weet waar je op moet letten als het om werknemers gaat.


Diploma Basisopleiding Bedrijfskunde met HRM

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 649.00 euro

Algemene informatie over de cursusMeer halen uit mens en organisatie? Volg de Basisopleiding Bedrijfskunde met HRM op HBO-niveau


In het bedrijfsleven van nu is human resource management een belangrijk uitgangspunt. Haal meer uit mensen en verbeter het rendement op de werkvloer. Hiervoor heb je moderne managers nodig die vanuit meerdere invalshoeken leiding kunnen geven aan een bedrijf: bedrijfskundige HR-professionals met leidinggevende capaciteiten.

Een bedrijf gooit het roer om. Onderdeel van de reorganisatie: 25 procent minder personeelskosten. Hoe bereik je dat? Is een sociaal plan formuleren bij wet verplicht?  Bepaal je zelf van wie je afscheid neemt of zijn daaraan regels verbonden? Hoe bereik je de kostenreductie met een minimaal aantal gedwongen ontslagen?

Beschik je over beperkte basiskennis, maar wil je toch meer leren over de basis van bedrijfskunde met human resource management? Of zoek je een actuele opfrisstudie?

Gedurende zes maanden maak je kennis met bedrijfskunde en HRM waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, human resource management en een juridische component. De nadruk ligt - uiteraard - op bedrijfsvoering en human resource management.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
573aC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren