Home » Basisopleiding Bedrijfskunde met Financi?n

Opleiding: Basisopleiding Bedrijfskunde met Financi?n

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Bedrijfskunde met Financiën
Deze opleiding bestaat uit twee delen:
Bedrijfskunde de basis


  • algemeen management;
  • middle management en bedrijfsvoering;
  • beroepsoriëntatie.Meer weten over wat er speelt binnen een bedrijf? Hoe geef ik verantwoord leiding? Tijdens de opleiding kijk je vanuit diverse financiële invalshoeken naar een bedrijf. Je leert wat middle management en een verantwoorde bedrijfsvoering inhouden.
Financiële analyse


  • inleiding bedrijfseconomie;
  • financiële rapportage en analyse;
  • projectmanagement;
  • Engels.Een succesvolle onderneming is een financieel gezonde onderneming. Leer nog verantwoorder omgaan met de financiële middelen van een bedrijf en uitgaven verantwoorden in een professioneel financieel rapport.

Diploma Basisopleiding Bedrijfskunde met Financiën

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 649.00 euro

Algemene informatie over de cursusLet je graag op uitgaven? Volg de Basisopleiding Bedrijfskunde met Financiën op HBO-niveau


Manager Finance worden met uitgebreide kennis van geldzaken? Leer bewuster omgaan met de financiële middelen van een bedrijf, zonder krampachtig de hand op de knip te houden. Schrijf je in voor de Basisopleiding Bedrijfskunde met Financiën.

De Basisopleiding Bedrijfskunde met Financiën speelt in op de vraag naar succesvolle financiële managers die beschikken over specialistische kennis. De financiën van een bedrijf vereisen een deskundige aanpak. Geld ligt gevoelig en het vereist verantwoordelijkheid om geld op de juiste manier te besteden en te besparen.

Heb je onvoldoende bedrijfskundige basiskennis en ben je (nog) niet thuis in de wereld van financiën? Schrijf je in voor de Basisopleiding Bedrijfskunde met Financiën en zet alvast een eerste goede stap.

Gedurende zes maanden maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde met financiën. Je leert bewust omgaan met de financiële middelen van een bedrijf, financiële rapporten opstellen en krijgt daarbij (met het oog op de internationale markten) Engels. De nadruk ligt bij deze bedrijfskundige opleiding op financiën.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B4A9F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren