Home » Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht

Opleiding: Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht
Deze opleiding bestaat uit twee delen:
Bedrijfskunde de basis


  • algemeen management;
  • middle management en bedrijfsvoering;
  • beroepsoriëntatie.

Juridische analyse


  • bedrijfsrecht;
  • arbeid en sociaal recht;
  • themaopdracht.Diploma Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 649.00 euro

Algemene informatie over de cursusAlles weten over rechten en plichten? Volg de Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO-niveau


Kan een besloten vennootschap fuseren met een coöperatie? Mag je zonder sociaal plan 25 procent van je personeel ontslaan? Wat is de juridische status van een sideletter? Bedrijven hebben managers nodig met kennis van juridische zaken. Of het nu gaat om bedrijven die op de Nederlandse markt opereren of bedrijven die internationaal werken, of het nu gaat om kleine ondernemingen of beursgenoteerde multinationals: managers met kennis van zaken leiden bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in bedrijfskunde met recht, maar heb je onvoldoende basiskennis? Schrijf je dan in voor deze Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht op HBO-niveau.

Gedurende zes maanden maak je kennis met het vakgebied bedrijfskunde en recht waaronder algemeen management en bedrijfsvoering, bedrijfs-, arbeids- en sociaal recht. De nadruk ligt op de juridische aspecten van een bedrijf.

Volgens het gezegde is er een verschil tussen recht hebben en recht krijgen. Met juridische kennis versterk je de mogelijkheden om je recht te krijgen. Meer weten over de rechten en plichten van werkgevers en werknemers? Welke stappen je zet bij arbeidsconflicten? Hoe je ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid voorkomt? Waar je op moet letten bij een fusieovereenkomst? Je leert het tijdens de Basisopleiding Bedrijfskunde met Recht.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CbF78 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren