Home » Hongaars

Opleiding: Hongaars

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma HongaarsDe cursus Hongaars is zeer laagdrempelig en start bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten.

Het cursusboek Hongaarse Taalcursus bestaat uit 17 lessen waarin de belevenissen worden gevolgd van Ildikó Szabó en haar familie in Boedapest. Ook maken we kennis met Piet, de Nederlandse vriend van Ildikó en zijn familie.

Het cursusboek opent met een overzicht van de geschiedenis van Hongarije.

In les 17, de laatste les in het boek, wordt een kort overzicht gegeven van de geschiedenis van de Hongaarse literatuur. Hierin zijn een aantal gedichten van bekende Hongaarse dichteres opgenomen.

Aansluitend aan het cursusboek is er het antwoordboek Uitgesproken Hongaars waarin de antwoorden van de oefeningen uit het cursusboek staan. Het audio materiaal dat je via dit antwoordenboek kunt beluisteren op internet is een belangrijk hulpmiddel bij de uitspraak van het Hongaars. Ook jij kunt binnen enkele maanden Hongaars leren spreken.

Diploma Hongaars

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Sneller Hongaars leren? Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 199.00 euro

Algemene informatie over de cursusOntdek de meest exotische taal van Europa: ga Hongaars leren


Hongaars is een bijzondere taal en vindt haar oorsprong waarschijnlijk in Azië. Wil je een gesprek aan kunnen knopen met de zeer gastvrije ‘Magyaren’ (Hongaren)? Volg de cursus Hongaars.

In 2004 trad Hongarije als lidstaat toe tot de EU. De handel met dit prachtige land raakte in een stroomversnelling en steeds meer bedrijven hebben Hongaars sprekende medewerkers nodig.
VakantielandHongarije is bovendien een prachtig vakantieland. Het machtige Balatonmeer en een van de mooiste hoofdsteden van Europa, Boedapest, hebben een grote aantrekkingskracht op toeristen.
Hongaars leren sprekenDe cursus Hongaars is zowel voor de zakelijke reiziger als voor de vakantieganger een prima basis. Tijdens de praktische lessen Hongaars leer je vlot de hedendaagse Hongaarse omgangstaal.

Er is veel aandacht voor een correcte uitspraak, zodat je in Hongarije goed voor de dag komt.

In de cursus maak je kennis met het Hongaarse alfabet, de klankleer en de uitspraak. Je breidt stap voor stap je woordenschat uit en je kunt al snel een eenvoudig gesprekje voeren. Met de vele leuke en gevarieerde oefeningen raak je vertrouwd met deze bijzondere taal.
Goulash bestellenGa je de uitdaging aan? Wil je binnenkort zonder aarzelen goulash bestellen in een Hongaars restaurant of de weg vragen in Boedapest? Start met Hongaars leren.  

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
892bD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren