Home » Japans

Opleiding: Japans

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma JapansWoordenschatIn de cursus Japans leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Hoewel Japans flink afwijkt van Nederlands, bouw je snel een uitgebreide woordenschat op. Ook jij kunt binnen enkele maanden Japans leren spreken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduurDe cursus Japans duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo.
 

Kosten van de cursus

Vanaf 159.00 euro

Algemene informatie over de cursusVakantie of zakenreis naar Japan? Volg de cursus Japans. 


Japan is naast een boeiende vakantiebestemming voor Nederland ook een belangrijke handelspartner. Met de cursus Japans krijg je de taal van dit land snel onder de knie.

Tal van Nederlandse bedrijven hebben te maken met Japanse handelspartners. Dan is het een extra voordeel wanneer je de taal spreekt.

Japanners zijn trots op hun land en op hun taal en waarderen het zeer dat je tijd en energie investeert in de taal en cultuur.


 


Japans leren sprekenIn de taalcursus Japans maak je aan de hand van alledaagse situaties en natuurlijke dialogen kennis met de taal. Zo krijg je al snel gevoel voor de structuur en de grammatica. Eerder dan je denkt voer je gesprekken in alledaags, modern Japans.

Japan heeft een rijke cultuur en fascinerende tradities. In deze uitgebreide cursus Japans komen die ook aan de orde. De extra bagage komt je goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld steden als Tokyo, Kobe, Kyoto of Osaka.
Complexe tekensGa je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Japanse zakenrelatie in z’n eigen taal aanspreken? Die complexe tekens kunnen begrijpen? Start de cursus Japans.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E762E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren