Home » Bretons

Opleiding: Bretons

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bretons


Met de cursus Bretons leer je de beginselen van deze bijzondere taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt.
WoordenschatIn de taalcursus Bretons leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid en bouw je in hoog tempo een goede woordenschat op. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bretons leren spreken met de cursus van NHA.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 159.00 euro

Algemene informatie over de cursusLeer de taal van Bretagne. Volg de cursus Bretons.


Ga je graag naar Bretagne? Of heb je zakelijke relaties in dit mooie stukje Frankrijk? Met de cursus Bretons leg je snel en gemakkelijk contact.

De Bretonse taal is een Keltische taal. Het stamt af van de Brythonische talen en was in Frankrijk tot de 12e eeuw de taal van de elite.

De taal van Bretagne vind je terug in veel Franse literatuur. Momenteel zijn er echter nog slechts zo’n 500.000 mensen die Bretons spreken en verstaan.

Heb je belangstelling voor de Franse literatuur, voor Bretagne of voor oude talen? Dan is de taalcursus Bretons beslist een aanrader.

Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt.
Werk en vakantieHeb je reisplannen naar dit mooie stukje Frankrijk? Of heb je in je werk te maken met Bretonse bedrijven of ondernemers? Start met Bretons leren bij NHA. 
Bretons of betons?Met de cursus Bretons, niet te verwarren met betons (bouwtaal), is het ijs snel gebroken en leg je gemakkelijk contact.  

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
13092 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren