Home » Eigen Massagesalon Starten

Opleiding: Eigen Massagesalon Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Massagesalon Starten


In deze cursus leer je een eigen massagesalon te starten en te runnen. Deze cursus bestaat uit de modules Massage en Eigen bedrijf starten.
MassageEen weldaad voor het lichaam en een rustmoment voor de geest. Middels de praktische cursus Massage leer je stap voor stap de kunst van het masseren. Mooi cursusmateriaal met heldere teksten en duidelijke foto's zal je daarin begeleiden. Je zult zien dat het niet moeilijk is en dat je via onze unieke leermethode snel vorderingen maakt. Je leert stap voor stap de kunst van het masseren.

Wereldwijd bestaan er vele soorten massage. Je leert in deze cursus een mengvorm van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Bovendien ontvang je bij deze cursus acht unieke instructiefilms. Deze films laten de handelingen die in de oefenstof al stap voor stap middels foto's worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden. Dit maakt deze cursus extra compleet!
Eigen bedrijf startenIn deze module behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij een eigen bedrijf starten en runnen, zoals: ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, tariefberekeningen, marktonderzoek en het ondernemingsplan. Maar ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie met betrekking tot ondernemen vergroten.

Diploma Eigen Massagesalon Starten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 339.00 euro

Algemene informatie over de cursusMeester in masseren? In negen maanden een eigen massagesalon beginnen


Massages bevorderen het welzijn van mensen, een goede massage is goud waard. Wil je het leven van andere mensen verrijken met jouw massagevaardigheden en geld verdienen met je eigen massagesalon?


 Volg de cursus Eigen Massagesalon Starten en begin voor jezelf. In negen maanden tijd ben je klaar om een eigen massagesalon te starten.


Je geeft klanten een weldadige, heilzame massage en zorgt ervoor dat zij ontspannen weer huiswaarts gaan. Hoe fijn is het om andere mensen te helpen ontspannen en bij te dragen aan hun gezondheid?


 


Kunst van het masserenMet de cursus Eigen Massagepraktijk Starten leer je thuis en in de praktijk de kunst van het masseren met heldere teksten en duidelijke foto’s.


De opleiding is voorzien van instructiefilms. Op deze manier maak je in hoog tempo vorderingen en heb je het masseren snel onder de knie.


 


MassagetechniekenWereldwijd bestaan er verschillende soorten massagetechnieken. In de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je een combinatie van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.


Tijdens de cursus breng je de massagetechnieken direct in de praktijk en pas je het geleerde toe op vrienden, familie, partner en/of kinderen. Je vraagt daarbij om feedback. Eerlijke feedback is leerzaam.


 


Eigen massagesalon runnenTijdens de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je hoe je een massagesalon start en succesvol runt. Na de cursus beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes.


Zet nu de stap richting een eigen massagesalon. Rond de cursus af en de klanten staan over negen maanden in de rij om gemasseerd te worden in je eigen massagesalon.


 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2f2eE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren