Home » Bulgaars

Opleiding: Bulgaars

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma BulgaarsCyrillische alfabetIn het Bulgaars maak je gebruik van het Cyrillische alfabet. Dit is even wennen, maar het cyrillisch maakt de taalcursus wel extra leuk en uitdagend. Omdat alles ook fonetisch wordt weergegeven, levert het bovendien weinig problemen op.
Bulgaars leren sprekenDe interactieve cursus Bulgaars gidst je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten.

Je leert in de cursus Bulgaars ook over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je van pas komt wanneer je het land bezoekt. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bulgaars leren spreken en schrijven.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo.

Kosten van de cursus

Vanaf 159.00 euro

Algemene informatie over de cursusOntdek de historische betekenis: start met Bulgaars leren


Bulgaars is een Slavische taal en is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze taalfamilie. Heb je interesse in de taal van Bulgarije en wil je het Bulgaars leren spreken? Stort je in het diepe en laat je verrassen.

Bulgarije is steeds meer in trek als vakantieland. De schitterende stranden aan de Zwarte Zee en de besneeuwde bergtoppen staan garant voor een leuke zon- of wintersportvakantie.

Heb je plannen om dit ongerepte Balkanland te bezoeken? Dan is het extra leuk wanneer je de taal spreekt. Zo leg je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking.
Ook buiten BulgarijeBulgaars is een Slavische taal. Het eerste Slavische alfabet was gebaseerd op een dialect van het Bulgaars. Daarmee speelt deze taal een belangrijke rol van betekenis.

Bulgaars wordt ook gesproken buiten de landsgrenzen van Bulgarije, bijvoorbeeld in delen van:

  • Oekraïne
  • Moldavië
  • Roemenië
  • Servië
  • Griekenland
 


Zakelijke contactenDe cursus Bulgaars is niet alleen interessant wanneer je het land bezoekt als toerist. Ook wanneer je zakelijke contacten hebt met bedrijven of ondernemers in Bulgarije is deze intensieve taalopleiding een waardevolle investering.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6262A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren